vineri, 7 noiembrie 2014

Demența șefului PSD care vede fasciști și legionari naște monștri la prostovanii de subordonați. Ratații PSD și fasciștii lor inventați ! Mândri că sunteți români ca ratații?




Demența șefului PSD care vede fasciști și legionari naște monștri la prostovanii de subordonați. Ratații PSD și fasciștii lor inventați ! Mândri că sunteți români ca ratații? Forumul german, o sesizare la CNCD pentru dement?
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-18488935-acl-depus-plangere-penala-dupa-deputat-psd-folosit-simboluri-naziste-pentru-defaimarea-lui-klaus-iohannis.htm
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a anuntat vineri ca ACL Iasi a depus plangere penala impotriva deputatului PSD Sorin-Avram Iacoban pentru raspandirea pe o pagina de socializare a unor imagini cu simboluri naziste cu privire la candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis. "S-a depus plangere penala impotriva deputatului PSD Sorin-Avram Iacoban pentru incalcarea legii prin raspandirea prin orice mijloace ori confectionarea de simboluri rasiste, fasciste sau xenofobe, care este sanctionata de Legea 107/2006 pentru aprobarea OUG 31/2002 privind interzicerea organizatiilor si simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob", a declarat Orban, intr-o conferinta de presa, potrivit Mediafax.

Pe pagina sa de Facebook, deputatul Sorin-Avram Iacoban a distribuit un link si o fotografie cu Klaus Iohannis, avand suprapus simbolul nazist cu vultur si svastica. Dupa conferinta de presa sustinuta de Orban, postarea a fost stearsa.

Potrivit liberalului, deputatul PSD a folosit pe Facebook simboluri naziste pentru defaimarea candidatului ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis.

"Asocierea lui Victor Ponta cu Vadim Tudor arata ca, de fapt, Victor Ponta preia in discursul public mesajul nationalist-comunist, mesajul xenofob, mesajul antisemit, care este un mesaj retrograd, caracteristic secolului XIX si care nu are nicio legatura cu Romania europeana a mileniului III", a completat O

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.