joi, 20 noiembrie 2014

ANI mai găsește un șmecheraș mureșean care s-a jucat cu banul public fiind incompatibil! Vine și la Târgu-Mureș pentru jegurile PDL Mureș care se joacă de-a fotbalul și baschetul din banii oferiți de rahatul lor de partid ?



 ANI mai găsește un șmecheraș  mureșean care s-a jucat cu banul public fiind incompatibil! Vine și la Târgu-Mureș pentru jegurile PDL Mureș care se joacă de-a fotbalul și baschetul din banii oferiți de rahatul lor de partid ?
Până când ANI îl va pune definitiv pe tușă pe rahatul PDL al lui Florea, menționat și cu mită luată în primărie - și va cere recuperarea banilor furați de banditul mare PDL Mureș, să ne bucurăm de golăniile unuia de la UDMR, care are interesele cu el atunci când e  vorba de bani, fiind tot un fel de Maior, dar nu la fel de întreținut și mânjit de porcul mare PDL mureș.


TOTH TIVADAR
         



Consilier local în cadrul Consiliului Local al Municipiului Sighișoara
         



Jud. Mureș
         

În calitate de consilier local, a participat la adoptarea Hotărârilor Consiliului Local al Municipiului Sighișoara, în baza cărora Fundația Cultural-Științifică Gaudeamus din Sighișoara (fundație la care persoana evaluată  deține interese prin intermediul membrilor de familie) și Clubul Sportiv „Spartacus” Sighișoara (club sportiv al cărei președinte este persoana evaluată) au beneficiat de ajutor financiar din parte municipalității, încălcând, astfel, dispozițiile art. 46 din Legea nr. 215/2001 și art. 75, lit. a) și f) din Legea nr. 393/2004.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.