joi, 13 noiembrie 2014

De pe vremea când Victor Ponta îl asemăna pe Băsescu cu executorul cu afaceri eminamente ale hoților PDL Mureș, Dorin Florea!



De pe vremea când Victor Ponta îl asemăna pe Băsescu cu executorul cu afaceri  eminamente ale hoților PDL Mureș, Dorin Florea!
Victor Ponta spune și lucruri bune, e drept că nu în campania lui electorală. Hoțiile PDL Mureș de la Târgu-Mureș, pe bandiți de subordonați PDL ai lui Florea și candidatura lui Brișcaru l-au făcut pe Ponta să dea un cap în gură lui Florea, asemănându-l cu Băsescu! Fugitul din PNȚCD, ApM și PDL, actualul penelist absorbit și-a văzut, însă, de propaganda lui pe banii publici, prin presa controlată de gășcarul Cătană și de notarul cu care se laudă acela că are presa la degetul mic, ca orice neterminat pus la butoane de porcul etnic, prin voturile rromilor pe care bandiții lui din primărie nu i-au mai numit țiganii cu cuib stârpit de poliția sereistului expirat Bretfelean, vultur albastru al excursiilor în Grecia, în delegația folclorică a lui Florea și amator de pictură în parteneriat cu prostovanul căruia javrele subordonate i-au lipit autocolantele pe bani publici, în hoția nerușinată a banditului  etnic PDL, care a furat până și acolo! Pentru că banditul a recunoscut, vandalii imaginari cu autocolantele furate din banii publici au fost inventați de sereistul zburat de la Maramu pentru încălcarea gravă a statutului SRI, dracul știe ce înseamnă asta!
P.S. Este că românul e prost grămadă? Atunci când banditul mare PDL Mureș inițiază un proiect de hotărâre de consiliu local cu dedicație pentru retardatul lui iubit sau pe alți gangsteri cu experiență afară nimeni nu e în stare să îl denunțe pe pungaș pe legea avertizorului public, pentru afaceri pe carnet de partid și nici măcar atunci când banditul a angajat în primărie leprele PDL Mureș și rudele leprelor PDL, pe PFA, consiliere sau ce a vrut banditul să scrie, bașca rudele proaste ale celor care l-au verificat de la DNA/PNA și dracul mai știe, iar retardatul e dat ca mituit chiar de ziarul... băsist, fără ca presa idioată și pupincuristă, care face cartel la intermediar, pentru a umfla banii publici ilegal, controlată cu publicitatea de Cătană, intermediarul gen Zereș, să aibă curaj să verifice sursele de la DNA și să ceară ca banditul lui Florea să zboare din locul pe care jegul etnic i l-a aranjat ilegal.Milioane de euro anula de la banditul pedelist la bandiții pedeliști, presă pupincuristă pe banii publici, de la scursurile de televiziuni care emit de pe domeniul public sau care primesc gratis casetele primăriei de la porcul mare PDL Mureș!
De pe blogul lui Brișcaru zicere: 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.