sâmbătă, 15 noiembrie 2014

Dovadă că bandiții PSD au dat mita lui Ponta nu doar profesorilor, ci și administratorilor financiari, bibliotecarilor, mai puțin femeilor de serviciu!



Dovadă că bandiții PSD au dat mita lui Ponta nu doar profesorilor, ci și administratorilor financiari, bibliotecarilor, mai puțin femeilor de serviciu!
Cum IȘJ Mureș a avut proasta inspirație ca să pună lista cu cei aproape 7000 de mureșeni care umflă mita de un milion de euro de la Ponta, ce să vezi, pe liste apar și bibliotecari! Ce cadre didactice visează ministrul lui Ponta? Ce profesor e un bibliotecar?! Mai bine, recunoașteți, bandiți, că ați dat la toată școală mită, mai puțin la femeia de serviciu!
DNA, verifică așa-zișii banii europeni pe un proiect nedesfășurat și care nu se adresează doar profesorilor, ci aproape oricărui angajat care votează cu mândrul că e hoț român!
Hotnews zicere:
"De data aceasta, nu exista conditionare stricta de a cumpara carti si a deconta prin facturi, ci este vorba de o suma forfetara pe care profesorii o pot folosi pentru achizitia de materiale didactice, carti, participare la cursuri, conferinte si asa mai departe (...) Nu vorbim de deconturi, ci vorbim de o pagina in care fiecare cadru didactic spune cum a folosit cei 150 de euro in raport cu dezvoltarea profesionala a fiecarei persoane", mai sustinea Pricopie, citat de Mediafax.

In acelasi timp, Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI) a transmis o nota catre toate sindicatele afiliate, cu o serie de precizari privind implementarea proiectului european din care profesorii primesc cei 150 de euro. La finalul notei, FSLI spune: "Concluzia este ca fiecare beneficiar al acestei sume poate sa o cheltuiasca cum considera, fara a fi obligat sa participe la cursuri de formare platite si fara sa aduca documente financiare justificative pentru cheltuielile efectuate (chitante, facturi, adeverinte, etc.)."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.