marți, 18 noiembrie 2014

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș se laudă cu conservarea la mega-afacerea Week-end pe întreținuții PDL din partidul găinarului mare PDL Mureș



Bandiții din Primăria Târgu-Mureș se laudă cu conservarea la mega-afacerea Week-end pe întreținuții PDL din partidul găinarului mare PDL Mureș
Locul în care se face baie 3 luni și în care se câștigă zeci de mii de euro anual, locul în care se aruncă banii publici pe rahații din PDL Mureș și pe camarila banditului mare de la primărie - milioane de euro anual - e în conservare! Desigur, bandiții PDL Mureș și toate leprele ilegale ale porcului etnic nu vă spun că au reușit să facă afaceri cu hidrobiciclete pe fiul pesedistului Someșan, pe toboganele și pompele pesedistului Poruțiu, pe afacerile de milioane de euro de reparații bazine cu pesedistul întreținut Borșan, pe procesele pierdute de banditul etnic cu Moga, care câștigase și executările silite, până la suma de un milion de euro, dacă ne amintim bine. Week-end e doar afacerea rataților PDL Mureș care primesc afaceri dedicate de la banditul lor de partid și care umflă de peste 10 ori sumele încasate din bilete, asta ca idee despre cât de neproductiv e Week-end-ul, gaura din buget cu dedicație pentru rahatul din PDL.
P.S. Nu v-ați săturat ca ilegalul Maior să se afișeze pentru imagine, pe sutele de mii de euro făcute praf de banditul mare prin intermediarul Cătană, după modelul Zereș?! Cum poate un neterminat angajat de borfaș ilegal, pe PFA imaginar, în 5 iulie, la nici 48 de ore după ce ratatul și-a scos hârtia, pe carnet de partid, să reprezinte o instituție care nu o avea doar bandiții PDL și scursurile SRI ca angajați? Legea avertizorului public spune clar că borfașul de partid nu poate angaja alți borfași pe carnet de partid, că folosirea bunurilor instituției la pramatia etnică nu ține, nici când e vorba de casetele primărie scoase de porc pentru a se păstra licența unui neterminat, că angajările de rude proaste nu țin  nici când e vorba de bandiții din PDL care au venit cu cățel și purcel la lins porcul mare și etnic al partidului și care mai fac și propagandă pentru licheaua de român cunoscută.Aveți legea, dați banditului etnic peste bot și aveți statut de martor sub acoperire!


Weekend-ul a intrat în ….conservare
Marţi, 18 Noiembrie 2014 12:09 | Imprimare | Email



Marime text:





După forfota din timpul verii Complexul de Agrement şi Sport “Mureşul” – Week-end a intrat într-o binemeritată “vacanţă”.

“Dintre lucrările care se efctuează în prezent amintim bandajarea cu polistiren a interioarelor bazinelor împotriva îngheţului, dezafectarea şi golirea de apă a sistemului de irigaţie pentru perioada rece, continuarea operaţiunilor de întreţinere a gazonului, inclusiv tratarea acestuia cu îngrășăminte chimice. În paralel, se toaletează copacii eliminîndu-se reziduurile de pe spaţiul verde. O atenţie sporită acordăm terenurilor de sport continuând activităţile specifice anotimpului rece. Nu în ultimul rând, îi asigurăm pe târgumureşeni că şi în sezonul estival 2015 Weekendul va rămâne acelaşi spaţiu al recreerii, odihnei şi divertismentului”, a declarat viceprimarul Claudiu Maior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.