joi, 20 noiembrie 2014

Pe cei de la APADOR îi freacă de declarațiile bezmetice ale experimentatei madam Pandele și nu le pasă de inepțiile lui Pașcan, care… râde de tenul lui Dobre! Atenție, Dobre îl și bătuse pe aiuritul întreținut pe familion de Florea, la CJM!



Pe cei de la APADOR îi freacă de declarațiile bezmetice ale experimentatei madam Pandele și nu le pasă de inepțiile lui Pașcan, care… râde de tenul lui Dobre! Atenție, Dobre îl și bătuse pe aiuritul întreținut pe familion de Florea, la CJM!
Asociația pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki cere demisia din funcția de senator a Gabrielei Firea, după ce Consiliul pentru Combaterea Discriminării a sancționat-o cu avertisment pentru atacul la Klaus Iohannis, pe care l-a criticat că nu are copii.
http://psnews.ro/asociatia-pentru-apararea-drepturilor-omului-cere-demisia-gabrielei-firea/
„Pentru că statutul de senator este incompatibil cu cel de discriminator, APADOR-CH solicită public demisia din funcție a doamnei Gabriela Vrânceanu Firea. Parlamentarul a fost sancționat astăzi, 19 noiembrie, de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, pentru că a comis o faptă de discriminare prevăzută și sancționată de Ordonanța Guvernului nr. 37/2000 privind prevenirea și sancționarea tuturor formelor de discriminare”, se arată într-un comunicat al asociației.

Declarația senatoarei – „În toate statele civilizate, cei care doresc să ajungă preşedinţi provind din familii complete, sunt căsătoriţi, au copii, au nepoţi, au trecut prin toate etapele vieţii.” – a fost sancționată de CNCD cu avertisment.

APADOR-CH consideră că săvârșirea de fapte de discriminare este incompatibilă cu calitatea de parlamentar, care presupune nu numai practicarea, ci și promovarea unui comportament și a unui limbaj care, printre altele, să nu discrimineze.

„Împrejurarea că doamna senator Gabriela Vranceanu Firea a fost sancționată cu avertisment, iar nu cu amendă, pentru comiterea faptei de discriminare, nu are nicio relvanță cu privire la existența unei încălcări a legii care interzice discriminarea, încălcare reținută în sarcina sa de către autoritatea specializată în constatarea și sancționarea unor astfel de fapte”, mai arată Asociația.

Potrivit organizației, „caracterul vădit al faptei de discriminare – săvârșite de doamna senator într-o campanie electorală, din poziția de purtător de cuvânt al unui partid politic – justifică solicitarea demisiei imediate a doamnei senator din aceasta funcție, chiar în condițiile în care hotărârea Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării poate fi atacată în justiție”.
Pe când pedepsirea demențelor gășcarului E.M.Pașcan, ins luat cu familion de jegul lui de partid în primărie ?
Culoarea tenului lui Ciprian Dobre, subiect de bășcălie pentru prostovanii cu campanie pentru PDL Mureș. Golănie a mârlanilor cu intenție rasistă sau ce e aia?
Ce fac niște idioți care prestează pentru tîrgumureșeanul.ro, site cu marcă înregistrată pe Ioan Chioreanu, cel care se dă consilier de Maior, adică gășcar PDL Mureș? Glumițe despre culoarea tenului lui Ciprian Dobre, PNL!  Citiți cele ce urmează și judecați, știind care sunt personajele, interesele borfașilor din PDL Mureș și interesele borfașilor pe bani publici ai borfașilor din PDL Mureș, cam cu e povestea cu râde ciob de oală spartă, ca să nu spunem mai multe despre unii care nu sunt bronzați de la soare ! Mulțumesc amicului care a sesizat campania șmecherilor! 3 gunoaie în vreo 3 săptămâni! Cel mai grav atac a fost de la Pașcan, unul care a pierdut alegerile în fața lui Dobre. Răbufniri rasiste ale… marelui alb, cel cu rude în primărie după ce și-a pus dosul acolo?
1. Probabil domnul președinte are o problemă, o obsesie legată de întunecime, o fi având vreun complex și mi-am pus această problemă încă din campania electorală când am văzut că, în mod bizar, din smead și-a cosmetizat și (i)luminat artificial culoarea tenului prin afișele electorale. Acum, constat că identifică negura prin Palate (Administrativ și Cultural) și e dispus să cheltuiască miliarde de lei în perioadă de criză, din bani publici, doar, doar ca tuciuriul arhitectural să devină cumva mai luminos, mai lăptos, mai Michael Jackson.” a opinat senatorul PDL Mureș, Marius Pașcan, în cadrul unei conferințe de presă.
http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/tara-arde-si-presedintele-minodor-investeste-miliardele-judetului-in-iluminat-festiv.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.