sâmbătă, 8 noiembrie 2014

Bandiții PDL continuă să betoneze după puturoșenia banditului mare, pentru afacerile javrelor de subordonați PDL Mureș



Bandiții PDL continuă să betoneze după puturoșenia banditului mare,  pentru afacerile javrelor de subordonați PDL Mureș
Cum banditul mare nu a muncit nimic 12 ani, bandiții, ilegalii și retardații scursurii etnice vor să muncească pentru ce nu a făcut putoarea mare. Bandiții mici ai PDL Mureș, vin, cică, în întâmpinarea cetățeanului. Să ghicim, pentru firmele Senin, Valpet, Astor, pe Cătană cu notarul cu care are și presa pupincuristă de retardat ilegal și pe PFA, pe toate lăturile abonate la primăria lui Florea cu porcii PDL angajați pe partid și cu toate scursurile din familie de la instituțiile care l-au verificat de la DNA/PNA și așa mai departe pe jegul etnic? Inclusiv pe cele care întorc bani la banditul PDL cu sportul, pe motiv, cică, de sponsorizare?!DNA, mai caută pe unii gen Coral și dă dementul afară din primărie cu gașca lui de hoți pe carnet PDL Mureș! Atenție și la banii cheltuiți pe intermediarul Cătană pe porcul lui de partid, gangsterul pentru care javrele etnice fac imagine, ca să fie scăpat după sentință și decizia ANI. Ilegali, hoți, bandiți etnici, stat român îi mai tolerezi pe jegoși și recuperezi banii furați de porcul PDL Mureș pe PFA, pe angajări ilegale, pe carnet de partid, pe rude cretinoide și pe alte dejecții adunate de mafiotul mare?


Parcare ecologică şi acces auto în cartierul 1848
Vineri, 07 Noiembrie 2014 13:11 | Imprimare | Email



Marime text:





Strada David Ferenc, situată în Cartierul 1848 (zona blocurilor de pe strada Ciucaş şi a Bisericii reformate) a fost reabilitată, amenajându-se o parcare ecologică de 145 de metri pătraţi şi un acces auto în suprafaţă de 277 metri pătraţi.

Valoarea investiţiei se ridică la 80.000 de lei, sumă alocată de la bugetul local.

„La solicitarea asociaţiilor de proprietari, am amenajat aceste facilităţi pentru cetăţeni, urmând ca în cursul anului viitor să continuăm lucrările de reabilitare în zona blocurilor de pe strada Ciucaş”, a declarat viceprimarul Claudiu Maior, prezent la faţa locului, vineri, 7 noiembrie.

Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.