joi, 20 noiembrie 2014

După ce bandiții PDL au susținut, prin Primăria Târgu-Mureș, afacerea lui Mora, pe motiv de dragoste jegoasă, etnică, cretin-liberală, șmecherașii din primărie fac balul…bobocilor! Fără număr, de la gușterii de partid!



După ce bandiții PDL au susținut, prin Primăria Târgu-Mureș, afacerea lui Mora, pe motiv de dragoste jegoasă, etnică, cretin-liberală, șmecherașii  din primărie fac balul…bobocilor! Fără număr, de la gușterii de partid!
După ce Dorin Florea a aruncat banii publici pe carnet de partid, pe afacerea ilegalului Mora, gășcarul PDL a mai găsit de făcut praf banii publici e motiv de… bal al bobocilor. Desigur, vreun bandit din primărie și o lepră pedelistă mai umflă și acolo ceva bani publici, pentru că dacă ne amintim bine doar pentru Holograf, în vară, bandiții au dat 5000 de euro, așa cum au scris jurnaliștii locali! Atenție, bandiții PDL și de primărie au chef și de patinoar în aer liber, bandiții prinzând în buget 200.000 de euro. Să ghicim, porci, tot pe Remo Sibiu e dedicația și pe intermediarul local care știe ce javră semnează?
P.S. ANI, recuperezi banii dați de banditul PDL lui Maior, PDL, pe motiv de PFA imaginat de bandit pentru inginerașul tomnatic? 35.000 de lei furați, alții fac pușcărie pentru 400, la porcii PDL nu funcționează pedepsirea bandiților care încalcă și legea avertizorului public, cu dedicații la toți borfașii și retardații de partid, jegurile etnice necesare banditului?  Să nu mai spunem de locul ales, fosta casă a tineretului, desființată de idiotul de la cultură (sic) și înființată ca serviciu al primăriei pentru ca banditul  mare  de la PDL Mureș să-și pună (fosta?!) nevasta lui Borșan, șefă dansatoare  pe interesele hoției PDL Mureș, sub nasul vigilent al SRI și DNA, care veghează ca Târgu-Mureșul să nu fie furat decât de porcii etnici români.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.