miercuri, 26 noiembrie 2014

Sighișoara rămâne, în sfârșit fără condamnatul Dăneșan. Urmează Vasu, cel cunoscut ca fiind fără bacalaureat. Primarul vostru, votul vostru!



Sighișoara rămâne, în sfârșit fără condamnatul Dăneșan. Urmează Vasu, cel cunoscut ca fiind fără bacalaureat. Primarul vostru, votul vostru!
Probabil, doliu la unii din Primăria Sighișoara, după ce Dăneșan zboară, în sfârșit, după vreo 18 luni de la decizia judecătorească.  Pe făraș, suntem asigurați, se vrea să fie pus și Vasu, eternul primar de Râciu, după calitatea de colaborator al Securității. 
Despre Vasu ne amintim cum gagiul era celebru pentru faptul că nu avea bacalaureat. La vremea respectivă, județul Mureș mai avea pe unul care nici măcar nu avea liceul terminat, la 27 de ani, dar era bun, ca măcelar, ca să conducă o comunitate! Vasu era chiar mândru că nu are bacalaureat și ne spunea cum el are școala vieții, că el are afaceri, a muncit, nu a avut timp de școală. Câtă vreme legea e imbecilă și permite inșilor cu calificare inferioară să ocupe funcții de conducere nu e Vasu de vină, e de vină societatea românească care a permis asta și cei care au votat pentru cei fără școala cerută până și de comuniști. Ilar a fost că la câțiva ani de la discuție l-am auzit pe Vasu lăudându-se cu Școala superioară de administrație! Poate află cineva, chestia aia se face fără bacalaureat sau insul a avut timp, pe la 50 de ani, să își ia bacul?
Foto: panoramio.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.