joi, 6 noiembrie 2014

Proștii PSD clamează că Iohannis vrea să rupă Ardealul! Greșit, Bucureștiul s-a rupt de mult de Ardeal!



Proștii PSD clamează că Iohannis vrea să rupă Ardealul! Greșit, Bucureștiul s-a rupt de mult de Ardeal!
Ratații etnici de pe Dâmbovița au venit cu manipularea supremă: sasul Iohannis vrea să rupă Ardealul! Corect ar fi fost ca proștii lui Ponta să spună aia dreaptă: Bucureștiul s-a rupt de Ardeal! Bucureștenii uită că  Transilvania e în România cu 50 de ani după ei, că Transilvania a fost printre ultimele bucăți de pământ românesc care au intrat în componența României și asta se vede și astăzi, prin modul în care ardelenii sunt tratați. De la parașutări de borfași de la București, care să candideze în Ardeal, pe locurile care ar trebui să aparțină ardelenilor, până la refuzul unor autostrăzi care să lege și Transilvania de restul țării și până la alocări bugetare minuscule. Cum sunt tratați ca niște rude sărace, la rândul lor, ardelenii se apără cum pot, considerându-i pe bucureșteni proști, corupți și mitici, iar pentru bucureșteni ardelenii sunt niște ființe ciudate, care vorbesc ciudat, gândesc ciudat și sunt privite nu cu multă drăgălășenie atunci când îndrăznesc să pătrundă în Capitală. Să spui în aceste condiții că Iohannis vrea să rupă Ardealul doar pentru că ardelenii se simt uitați de București  și că titularul e sas decorat de alte țări mai mult decât propria țară e nesimțire curată. Să fim acum și cinstiți, bucureșteanului îi convine să țină și tensiunile etnice cât mai departe de Bucureștiul care are cam o singură etnie reprezentativă alături de cea majoritară și îi place să știe și județele cu populație și pretenții maghiare cât mai departe de capitală și de somnul a două milioane de cetățeni.
Iar ca o altă dovadă cum gândește și cum se comportă bucureșteanul, un concurs recent, Buzzstore, oferea 100 de stații de călcat. Citind lista câștigătorilor, între cei 100 găsiți… 53 de bucureșteni. Două milioane de cetățeni dau 53 la sută dintre câștigători, în timp ce vreo 16 milioane dau 47 la sută, într-un an în care toată lumea are internet, bloguri, conturi, postează, a făcut și școală și participă la fel ca orice bucureștean la concursuri pe internet Concluzia și aici? Bucureștenii se simt confortabil între ei, e mai ușor pentru firmă cu cadourile, magazinele care vând stațiile respective (cam scumpe, dacă judecăm după preț, cam 200 de euro) sunt în București, bucureștenii sunt considerați  mai flecari, mai superficiali, mai ușor de folosit în acțiuni de reclamă.
P.S. Bucureștenii care și-au tras concursul au reușit să stabilească, după criterii doar de ei știute….8 ardeleni. Iar între cei 100 nu a existat un bărbat, deși concursul era destinat….participanților, nu anume participantelor. O altă șmecherie bucureșteană și tot ăștia clamează că unii vor să rupă Ardealul?!
P.S. 2 Peste bot, pesediștii cu ruptul Ardealului o iau exact de la borfașii PDL Mureș. În autocolantele cu steagul Ungariei, borfașii PDL Mureș au clamat că PSD și UDMR vând Ardealul, UMF și Târgu-Mureș. Desigur, bandiții PDL Mureș au uitat de asta și acum o săptămână au revenit cu autocolante ale borfașilor pentru Iohannis, cu exact dimensiunile autocolantelor cu UDMR și PSD vinde Ardealul! Concluzia: Ardealul e mereu furat când zice banditul de la SRI din preajma lui Florea sau din preajma lui Ponta, iar autocolantele ilegale au în sfârșit sursa. Desigur, cum e Ardealul, instituțiile statului nu acționează împotriva leprelor lui Florea, pe motiv că pericolul e …maghiarul și UDMR, nu borfașul de român. Cum să te mai iubească Bucureștiul dacă tu vii din Ardeal cu manipulări ordinare sereiste și cu conflicte etnice menite să te facă credibil și să obții voturile prostimii îndobitocite cu pericolul maghiar imaginat de bețivani de pe la SRI?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.