duminică, 9 noiembrie 2014

Demența pesedistă continuă: olguța amenință cu război civil și cu gramatica de baltă pe care o știe! O româncoaie acuză!



Demența pesedistă continuă: olguța amenință cu război civil și cu gramatica de baltă pe care o știe! O româncoaie acuză!
Olguța amenință cu război civil și vorbește de… analfabeți. Dacă îi citiți postările aflați câtă gramatică știe madama fostă peremistă, cu apucăturile necesare partidului de exaltați, de Oltenia. Alo, gagico, mutu e greșit, poate ai vrut să scrii mutul (articulat). Fusei pe la școală, nu? Virgula nu mușcă, fă Vasileasco, cum ar spune Ponta, pentru că decât să deschidă gura, să dea perle, necesita virgulă. Să nu mai spunem de virgulă de la interogații ca în piață. Cum era, madam, cu analfabeții altora?! Treci pe  la școală, madam, pentru gramatică! Diplomă de așa ceva nu primești de la Ponta și nici vreo diplomă de bun-simț nu ai șansa să primești decât la vreo loterie oltenească. Și cu amenințarea cu război civil, poate sereiștii din familie ai lui Ponta vor lua notițe! Să nu mai spunem de exprimare cu nemțălău! Cum ar fi ca CNCD să îți dea una peste botic, ca româncoaie ce ești?





http://www.realitatea.net/lia-olguta-vasilescu-atac-la-protestatari-si-la-alegatori-am-aflat-cu-cine-voteaza-analfabetii_1565988.html
Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, l-a atacat dur pe Klaus Iohannis, pe care l-a numit "nemţălău", "infatuat" şi "mut". Olguţa Vasilescu a acuzat implicarea politică a ACL în mitingurile de sâmbătă seară şi a apreciat că a putut constata cu cine votează analfabeţii, cu referire la alegătorii lui Iohannis.

Toate televiziunile sunt în delir că au ieşit 2000 de inşi în stradă. Aşa şi? Mâine suntem capabili să strângem 20 000, fără probleme, doar la Craiova. O facem şi noi? Facem război civil sau îl convinge cineva pe mutu ăla să iasă la dezbatere, să îl vadă lumea ce are în cap?", a scris Vasilescu într-o postare pe contul său de Facebook.

"Uite ce infatuat! V-am spus eu că decât să deschidă gura să dea perle, mai bine mut...", a mai scris Lia Olguţa Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

Primăriţa Craiovei le-a transmis mesaje similare şi susţinătorilor candidatului ACL. "Ultimele postări cred ca i-au deranjat foarte tare pe simpatizanţii nemţălăului, care mi-au umplut peretele privat de injurături. Astfel, am putut constata cu cine votează analfabeţii, fiindcă unul nu a nimerit o frază corectă din punct de vedere gramatical. :))) Vai de voi!... Cât aţi mai muncit o noapte întreagă..."

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/lia-olguta-vasilescu-atac-la-protestatari-si-la-alegatori-am-aflat-cu-cine-voteaza-analfabetii_1565988.html#ixzz3IaQYEzmy
Follow us: @realitatea on Twitter

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.