miercuri, 12 noiembrie 2014

Iohannis are habar că stă între gagiul care i-a săpat lui Dobre viceprimarii PNL, pentru a-l pune pe retardat la butoane?



Iohannis are habar că stă între gagiul care i-a săpat lui Dobre viceprimarii PNL, pentru a-l pune pe retardat la butoane?
Somnul rațiunii naște monștri și călăul cu victima se întâlnesc, politic. Un Dobre care freacă de ani șefia PNL e pe afiș cu Florea care i-a săpat ăluia 2 viceprimari legali PNL, pentru retardatul și borfașul cunoscut al secăturii. Iohannis are habar lângă ce specimene stă? Șeful PNL cu 4 afaceri avocățești în familie pe 4 primării PNL, cum apare și în declarația de avere a individului Dobre, alături de șmecherul care a adus toți bandiții PDL Mureș la banii publici, la dedicații, pe PFA PDL inventat de banditul etnic PDL, pentru că angajații din primărie sunt prea proști și cu frică de mafioții PDL ca să folosească legea avertizorului public împotriva hoției banditului etnic din PDL. Cum poate sta Iohannis între călăul viceprimarilor PNL și insul cu afaceri pe nevastă și partid și care se pupă azi cu acela care a adus de vreo 4 ori  un gunoi în primărie?!
P.S. Iohannis are habar că are autocolantul identic cu cel ilegal, cu UDMR și PSD vând Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul? Pentru că bandiții PDL Mureș lucrează mereu e aceleași firme, pentru că secăturile de la SRI din cloaca jegului etnic  atacă doar maghiarii, ca orice scursura etnică care se respectă și care știe că banditul de român nu poate fi ales decât prin inventarea vandalului, a maghiarului care fură - texte stupide și doar în limba română de la scursurile sereiste care se mai cred în martie 1990, când românul era idiot și punea mâna pe par, ca și maghiarul idiot. Asta e diferența între Sibiu și Târgu-Mureș. În primul oraș românii, maghiarii și rromii au trecut peste blestemul etnic, la Târgu-Mureș, unde sunt interesele mare SRI, se inventează atacurile maghiarilor care își vor orașul de până la 1918 înapoi, iar românii votează pentru hoțul român, ca să nu vină hoțul maghiar și să fure ce a mai rămas de furat de la hoții și anchetații leprei PDL Mureș.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.