joi, 20 noiembrie 2014

Atenție la măgăriile electorale și la mită de la PSD, PNL și PDL Mureș!



Atenție la măgăriile electorale și la  mită de la PSD, PNL și PDL Mureș!
Au trecut alegerile, motiv să enumeră câteva măgării electorale mureșene:
1.     Ceasul de la Ponta. Legea spune că articolele electorale pot fi până în valoarea de 10 lei și un ceas chiar și chinezesc ar trebui să depășească valoarea. Totuși, pentru că nu sunt chiar proști, ai lui Ponta nu l-au inscripționat cu Votați Ponta!
2.     Mita electorală pentru angajații școlilor, de la profesor, până la contabil, bibliotecar, informatician și psiholog, mai puțin femeia de serviciu și tâmplarul. 700 de lei dedicați de bandiții PSD, un milion de euro făcuți praf din banii care nu sunt, cu siguranță, de la Uniunea Europeană, care nu dă bani pentru un proiect care nici măcar nu a început!
3.     Afișele anti-Iohannis, cu miros de PSD.
4.     Autocolantele pentru Iohannis, cu dimensiunea exact ca și cea a autocolantelor din vară, cu UDMR și PSD vând Ardealul. Bandiții PDL Mureș au uitat de manipularea aia - demnă de cretinul de sereist care îl ajută pe borfașul mare din PDL Mureș - și au făcut autocolantele exact la fel! Scursurile de români s-au dat de gol, doar poliția nu e în stare să identifice șnapanul PDL! Mai mult, bandiții au folosit și poza cu Florea din campania la locale, dovadă în plus că sunt și proști și leneși. Sperăm, totuși, că nu bastardul din poliția locală a lipit iar pentru scursura etnică din primărie, ca vultur albastru și cu ochii albaștri ce se dă!


5.     Materialele banditești, cu UDMR care nu îl votează pe Iohannis. Găinărie PSD. Ca și bandiții PDL cu autocolantele cu UDMR vinde Ardealul, UMF și Târgu-Mureșul, dejecția contra lui Iohannis e ilegală pentru că folosește culorile care reproduc steagul unei țări (Ungaria). Până și scursurile de la SRI aflate în administrație ar trebui să știe asta și că Târgu-Mureșul nu mai e acela din 1990, când orice bandit urla maghiarii și românii săreau pe ei! S-a înțeles, bandiți etnici?
6.     Reclama pentru candidatul maghiar, de pe spațiul verde, neautorizat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.