joi, 13 noiembrie 2014

Mita electorală a lui Ponta, din bani europeni și dați la grămadă, inclusiv la… bibliotecari, ca să voteze angajatul școlilor – demascată de o profesoară de fizică din Ploiești!



Mita electorală a lui Ponta, din bani europeni și dați la grămadă, inclusiv la… bibliotecari, ca să voteze angajatul școlilor – demascată de o profesoară de fizică din Ploiești!
Sunt oameni cu demnitate, care nu iau mita electorală adusă de bandiții lui Ponta probabil și ilegal, ca bani pentru un proiect european care se desfășoară… anul viitor! Ce proiect european plătește în avans, lături mândre că sunteți… hoți români?! A învățat ceva Ponta de la pușcăriașul lui, Năstase, meseriașul de șef de doctorat prins cu măgării financiare pentru campania electorală? Probabil că nu!
Hotnews zicere:


O profesoara din Ploiesti refuza cei 150 de euro dati de Ministerul Educatiei: Sunt mita electorala
de R.P.     HotNews.ro
Joi, 13 noiembrie 2014, 14:58 Actualitate | Esenţial

Catalina Dumitrescu, profesoara de fizica la Colegiul National "Nichita Stanescu" din Ploiesti, a refuzat sa ia cei 150 de euro pe care Ministerul Educatiei i-a trimis de urgenta in campanie electorala catre profesori, ca parte a unui proiect european care se va derula anul viitor, scrie Actualitateaprahoveana.ro.

Publicatia relateaza ca profesoara Catalina Dumitrescu are o experienta de 32 de ani in sistemul de invatamant, iar marti a fost anuntata ca profesorii au primit pe card cei 150 de euro de la Ministerul Educatiei. "Nu am de ce sa-i iau, pentru ca sunt mita electorala. Nu am cerut acesti bani. Eu nici nu stiam ca poti primi bani prin legea educatiei", a spus Catalina Dumitrescu, potrivit Actualitateaprahoveana.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.