vineri, 14 noiembrie 2014

De ce Iohannis e răul cel mai mic și omul care trebuie votat. 21 e câștigător!



De ce Iohannis e răul cel mai mic și omul care trebuie votat. 21 e câștigător!
Doar câteva considerente despre votul necesar pentru Iohannis.
1.     Iohannis nu e etnic de paradă, e un sas care e doar sas și care nu face circ din etnia oferită de părinți, fără vreo contribuție personală a insului.
Ponta a venit cu obrăznicia că e mândru că e român doar după victoria României cu Ungaria (adică gagiul nu era mândru că el conduce un Guvern, era mândru ca ultimul tractorist doar pentru că niște semi-analfabeți au bătut la fotbal alți semi-analfabeți!).
2.     Pentru că Iohannis nu și-a tras bonă filipineză, ca să nu poată vorbi cu presa din România, așa cum a recunoscut că a făcut Ponta, care a fost convins de Lenuța lui, de marea  soție româncă a doua.
3.     Pentru că Iohannis nu și-a abandonat soția pentru fiica unui ștab de partid.
4.     Pentru că Iohannis nu e prins copiator, ca Ponta, care s-a găsit să-și facă lucrarea de diplomă cu pușcăriașul PSD de apoi, Năstase, ins care trebuia zburat din activitatea de coordonat doctorate după ce l-a lăsat pe puștan să copieze cu nerușinare.
5.     Pentru că Iohannis e mai sărac în case decât Ponta.
6.      Pentru că Iohannis nu a numit toți borfașii în Guvern și nu el a avut n miniștri cu bube în cap și dosare.
7.     Pentru că Iohannis nu are pușcăriași apropiați, ca Ponta.
8.     Pentru că Iohannis nu și-a băgat nevasta pe liste și nici nu a trimis-o să candideze într-un județ, aiurea.
9.     Pentru că Iohannis nu și-a făcut campanie pe banii publici, nu a zburat cu avionul ca Ponta, care a avut chef de afișat la Eurovision, pe banii ziși ca fiind ai….partidului.
10. Pentru că Iohannis nu a dat mită electorală. 700 de lei la angajații din școli înseamnă peste 40 de milioane de euro. DNA, Ponta zice că banii sunt din fonduri europene la un proiect care nici nu a început și în consecință nici nu a primit bani, logic. 40 de milioane de euro, vreo 10 la sută din stadionul național, cadou într-o singură zi de mită electorală!
11. Pentru că Iohannis nu a promis libertate bandiților Voiculescu, Năstase, Becali, Popescu ș.a.m.d. Ponta a anunțat că ar elibera din ăștia, pe o lege pusă de banditul PSD ca fiind inițiativa a doi rromi (unul chiar din PSD) care vor să salveze rromii din pușcărie.
12. Pentru că Iohannis nu s-a folosit de instituții publice conduse de bandiții de partid, cum a făcut Ponta cu lepădătura lui de la Poștă, nici de popii folosiți de Ponta pentru pomenirea veșnică a golăniei etnice.
13. Pentru că Iohannis nu are rude în SRI, ca Ponta, care a și dat pomeni sereiștilor nenorociți
14. Pentru că Iohannis nu are șeful spionilor în gașcă, ca Ponta.
15. Pentru că Iohannis nu are fixisme pentru stadion plin de ziua lui, ca Ceaușescu, copiate de Ponta, cu osanale de la pupincuriștii lui etnici.
16. Pentru că Iohannis nu a făcut cadouri electorale popilor și javrelor cu interese ortodoxe și financiare.
17. Pentru că Iohannis nu a coborât la nivelul bandiților lui Ponta, în campania abjectă a gunoaielor care au făcut ca românii să fie considerați niște jeguri rasiste și intolerante.
18. Pentru că Iohannis a făcut ceva aproape singur, cu un număr infim în spate, iar Ponta a fost ajutat de familii, de servicii, de potlogarii TV, de pușcăriași.
19. Pentru că Iohannis nu are specimene ca Ghiță, abonate la zeci de milioane de euro din banii publici, pentru că nu se fotografiază cu bandiții PSD cu dosare și nici măcar ca ofițer nazist, ca nebunul lui Ponta - sau cu băscuță de criminal cubanez, ca ăla cu filipineza acasă.
20.  Pentru că Iohannis reprezintă alternativa la găinăria ieftină dâmbovițeană, la aerele puturoase, la șmecheria etnică a majoritarului. El nici nu e suținut de naționaliști la extrem, gen Vadim și Becali.
21. Pentru că Iohannis nu e suspectat că e sub acoperire, deși cariera dubioasă a lui Ponta și ascensiunea lui rapidă pot pune etichetă că insul e ceva  cu lături de interese secrete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.