vineri, 7 noiembrie 2014

Ponta iubește aromânca în campania electorală, Mazăre îi face legionari pe aromâni și îi șantajează etnic. Jeg etnic PSD!



Ponta iubește aromânca în campania electorală, Mazăre îi face legionari pe aromâni și îi șantajează etnic. Jeg etnic PSD!
Degeaba face reclamă Ponta unei singure minoritare și aia aromâncă, adică lui Halep, dacă vine un tăhui și jignește întreaga comunitate. Păcăliciul travestit în nazist și cu bonetă de criminal comunist a ajuns să condamne….legionarii. Ponta, un șut pentru prăpădit? E păcat să te tragă și acesta în jos câtă vreme ai atâtea secături, pupeze traseiste și boarfe care fac asta infinit mai bine!
EVZ zicere:
Primarul Constantei, Radu Mazăre, a declarat că se va întâlni cu reprezentanții comunității aromâne, pentru a le explica ca, daca iese presedinte Klaus Iohannis, "n-or sa le mearga afacerile in Constanta", adaugand ca machidonii l-au votat pe candidatul ACL in primul tur.

„Structural (n.r. - reprezentanţii comunităţii macedonene) sunt de dreapta. Întotdeauna au fost de dreapta, au fost şi legionari. 90 la sută dintre ei au fost legionari, bunicii lor. Votează cu cine cred că au văzut că le merită interesele şi afacerile şi asta vreau să le explic - cu Ponta, cu Tăriceanu şi cu mine o să le meargă în continuare, cu Iohannis nu”, a afirmat Mazăre la sediul central al PSD.

El a susţinut că aromânii câştigă din serviciile în turism din Constanţa şi că până acum l-au votat pe el, dar la primul tur al alegerilor l-au ales pe Klaus Iohannis, informează Agerpres.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.