marți, 4 noiembrie 2014

Bandiții PDL Mureș și-au văzut visul cu ochii: șosea de centură, pardon stradă de legătură, pe milioane de euro din banii publici și pe firmele, desigur, ale borfașilor PDL Mureș întreținuți din dedicații de banditul de primărie



Bandiții PDL Mureș și-au văzut visul cu ochii: șosea de centură, pardon stradă de legătură, pe milioane de euro din banii publici și pe firmele, desigur, ale borfașilor  PDL Mureș întreținuți din dedicații de banditul de primărie

După proiecte de șosele de centură, rebotezate străzi de legătură, după scos 3 firme de taxiuri ale borfașilor etnici în stradă, cu rahatul de retardat  lui Florea cu PFA fluturând drapelul PDL de pe locul mortului, bandiții PDL Mureș și-au văzut planul pus în aplicare. Mai mulți bani de aranjat pe firmele pungașilor PDL Mureș. Urmăriți traseele banilor și veți găsi aceleași firme ale bandiților de subordonați ai lui Florea, toate scursurile care întorc banii la primărie, pe motiv de… sponsorizare primărie și FCM/ASA, toți borfașii care sunt în dosare DNA pentru primire de mită și sponsorizare de la jegul cu firma abonată la banditul portocaliu! 
În caz că ați uitat, borfașul PDL nu muncește decât pe firmele bandiților PDL Mureș și are deja vreo 3 mandate de puturoșenie, pentru că tot ce nu e pe porcul etnic din PDL Mureș nu place bezmeticului din primărie! Atenție, bandiții PDL Mureș mai au nevoie de milioane de euro din banii voștri pentru Ștrand 1 mai, așa cum s-au dat de gol porcii PDL cu firme PDL în momentul în care leprele din biroul de presă atacau …țiganii cu cuibul stârpit de poliția locală condusă de sereistul pus pe făraș de la Maramureș, Bretfelean și trimis de banditul din primărie în delegații folclorice grecești și să se joace de-a vulturul albastru și tabăra de pictură, în contul vandalilor imaginați de javrele SRI în campania banditului etnic și portocaliu.
   Vineri 31 octombrie 2014, Municipiul Tîrgu Mureş, reprezentat prin primarul dr. Dorin Florea, a semnat contractul de finanţare din fonduri europene pentru proiectul „Creare stradă de legătură între strada Livezeni şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Mureş”.

     Se are în vedere diminuarea traficului în centrul oraşului prin crearea unei legături rutiere (stradă de legătură) între Spitalul Judeţean de Urgenţă şi strada Livezeni, prin modernizarea şi reabilitarea unor străzi din municipiu şi crearea unei legături mai rapide către spital. Prin proiectul propus se va crea o alternativă faţă de centrul oraşului, pentru desfăşurarea traficului, astfel încât să se asigure legătura între drumurile naţionale DN13-DN1, respectiv pentru a facilita accesul la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

     Proiectul prevede asigurarea următoarelor lucrări: modernizarea a 12 străzi din Tîrgu Mureş, pe tronsonul strada Livezeni – Spitalul Judeţean de Urgenţă Mureş; modernizarea iluminatului public pe acest tronson; crearea unei canalizaţii subterane pentru reţelele de fibră optică; înlocuirea / extinderea reţelelor edilitare aflate pe tronsonul supus modernizării.

     Cele 12 străzi propuse a fi modernizate conform proiectului sunt: strada Livezeni (tronson Sf. Ioan – Bulevardul 1 Decembrie 1918), strada Cutezanţei, strada Lalelelor, strada Gloriei, Bulevardul 1 Decembrie 1918 (tronson strada Lalelelor – strada Ştefan cel Mare), strada Ştefan cel Mare, strada Bolyai Farkas, (tronson strada Ştefan cel Mare-strada Mihail Kogălniceanu), strada Mihail Kogălniceanu, Piaţa Petofi Sandor, Piaţa Bernady Gyorgy, strada Mihai Viteazu, strada Gheorghe Marinescu.

     Proiectul prevede, de asemenea, reabilitarea Parcului Mihai Eminescu, amenajarea unor zone pentru odihnă şi recreere, pentru plimbarea animalelor de companie, precum şi zone de vegetaţie ambientală decorativă.

     Valoarea totală a proiectului este de 45.301.817 lei, sumă din care asistenţa financiară nerambursabilă solicitată este de 26.377.010 lei, iar contribuţia proprie este de 18.924.807 lei.

     Durata implementării proiectului este de 14 luni.



Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.