joi, 13 noiembrie 2014

Vinerea magică: ce mai inventează, oare, bandiții electorali și hoții dovediți ai PDL Mureș?!



Vinerea magică: ce mai inventează, oare, bandiții electorali și hoții dovediți ai PDL Mureș?!
1.Pentru necunoscători, în 2008, vineri, în ultima zi de campanie electorală, când lui Florea îi cădeau mucii de emoție că Borbely aduce loc de divizie, bandiții lui inventează loc de divizie de la primar PDL de Sânnicolau Mare. Florea umflă ceva voturi, Maior primește milioane de euro cu dedicație de la porcul lui de partid, o instalație de nocturnă de 200.000 de euro, pe care un retardat jegos PDL o lasă la fisc, pentru că un bandit PDL care se respectă nu plătește impozite și taxe! Afaceri de cel puțin 5 milioane de euro furați de la prostovanii de târgumureșeni care acceptă hoție PDL între borfași PDL.
2. Vineri, în 2009, ultima zi de campanie pentru Băsescu. Pungașul PDL din primărie dă tichete cadou, ilegale, pe hipermarketul Real, cu dedicație, contra legii concurenței. Profesorii iau mita de la pungaș și votează în parte cu Băsescu. Afacere de vreo 100.000 de euro furați din banul public.
3. 2012, vineri, la locale, bandiții lui Florea inventează atacul imaginar al vandalilor. Cum porcul avea pe licitatiapublica afacerea autocolante, doar DNA și parchetul nu au fost în stare să trimită hoțul la pușcărie. Afacerea era pe magazin FCM, 1.900 de euro, 3.000 de autocolante, lipirea s-a făcut cu bandiții din poliția locală. Când a fost prins, Florea  a dat vina pe securistul lui, Bretfelean, pentru că acela e fost ofițer SRI și știe ce vorbește!
  Așadar, partidul lui Florea semnalează vandalii imaginari, candidatul apare pe afișele din banii publici, lipire s-a făcut cu pungașii lui Bretfelean, SRI Mureș nu spune nici pâs pentru a nu spurca fostul ofițeraș și hoția banditului PDL!
4. Afacerea UDMR și PSD vând Ardealul. Cum sunt proști, bandiții lui Florea au lipit autocolantele ilegale, în limba română, în culorile steagului Ungariei, exact unde le-au lipit pe ale lui Florea. Cum sunt proști de bubuie, bandiții lui Florea au autocolantele cu Iohannis exact de dimensiunea autocolantelor cu PSD și UDMR vând Ardealul! Doar proștii din poliție nu au putut identifica tipografia și banditul etnic care le-a tipărit, să ghicim, la sugestia unei scursuri din SRI?!

5. 14 noiembrie 2014, ultima zi de campanie electorală, oare ce mai inventează bandiții PDL Mureș?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.