luni, 10 noiembrie 2014

Alo, CNCD, citești facebookul Olguței, cea cu războiul civil și etichete de nemțălăi? Dai… româncoaiei peste bot?



Alo, CNCD, citești facebookul Olguței, cea cu războiul civil și etichete de nemțălăi? Dai… româncoaiei peste bot?
Pentru că toți idioții merită șutul de la Combaterea discriminării,  atenție, CNCD, aveți deja o decizie care stabilește că postarea cretinilor pe facebook e mesaj public și cum l-ai amendat cu 1000 de lei pe papagalul lui Dorin Florea, întreținut din banii publici pe carnet de partid (gășcarul care făcea sondajele de partid pe primăria mafiei PDL Mureș, pe multe mii de euro dedicați de lepra de partid), luați măsuri la madam olteanca cu apucături încă de exaltat etnic! Sau vi se pare că gagica asta care se dă româncă și superioară e vreo maica tereza dacă îl numește pe Iohannis… nemțălău, pentru că minoritarul e împotriva proștilor majoritari, cu bone străine, ai PSD?! Să nu mai spunem că gagica asta amenință cu război civil dacă minoritarul nu îi face pe plac! Alo, SRI, pupi ceva la Ponta și la jegurile lui sau muncești așa cum spune statutul?

http://www.realitatea.net/lia-olguta-vasilescu-atac-la-protestatari-si-la-alegatori-am-aflat-cu-cine-voteaza-analfabetii_1565988.html
Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, l-a atacat dur pe Klaus Iohannis, pe care l-a numit "nemţălău", "infatuat" şi "mut". Olguţa Vasilescu a acuzat implicarea politică a ACL în mitingurile de sâmbătă seară şi a apreciat că a putut constata cu cine votează analfabeţii, cu referire la alegătorii lui Iohannis.

Toate televiziunile sunt în delir că au ieşit 2000 de inşi în stradă. Aşa şi? Mâine suntem capabili să strângem 20 000, fără probleme, doar la Craiova. O facem şi noi? Facem război civil sau îl convinge cineva pe mutu ăla să iasă la dezbatere, să îl vadă lumea ce are în cap?", a scris Vasilescu într-o postare pe contul său de Facebook.

"Uite ce infatuat! V-am spus eu că decât să deschidă gura să dea perle, mai bine mut...", a mai scris Lia Olguţa Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

Primăriţa Craiovei le-a transmis mesaje similare şi susţinătorilor candidatului ACL. "Ultimele postări cred ca i-au deranjat foarte tare pe simpatizanţii nemţălăului, care mi-au umplut peretele privat de injurături. Astfel, am putut constata cu cine votează analfabeţii, fiindcă unul nu a nimerit o frază corectă din punct de vedere gramatical. :))) Vai de voi!... Cât aţi mai muncit o noapte întreagă..."

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/lia-olguta-vasilescu-atac-la-protestatari-si-la-alegatori-am-aflat-cu-cine-voteaza-analfabetii_1565988.html#ixzz3IaQYEzmy
Follow us: @realitatea on Twitter

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.