joi, 6 noiembrie 2014

Bandiții PDL Mureș se laudă cu afacerile pe firmele leprelor aboate la PDL Mureș, după 3 mandate de pungaș PDL leneș și dezinteresat. Plus reclamă pe jegul ilegal PDL, din banii publici, prin intermediarul Cătană și notarul cu care se laudă că are presa la mână



Bandiții PDL Mureș se laudă cu afacerile pe firmele leprelor abonate la PDL Mureș, după 3 mandate de pungaș PDL leneș și dezinteresat. Plus reclamă pe jegul ilegal PDL, din  banii publici, prin intermediarul Cătană și notarul cu care se laudă că are presa la mână
Bandiții PDL Mureș care nu au muncit vreo 3 mandate muncesc acum doar pe firmele porcilor de subordonați PDL și de imagine pentru retardatul PDL Mureș!Atenție, DNA, fără Curcă, la publicitatea cu care porcul de primăria are presa la mână și atenție la cartelul stabilit la notar, pentru publicitatea primăriei pe Știi TV, Antena și alți lingăi de retardat ilegal al PDL Mureș. Sute de mii de euro virați pe Cătană, noul intermediar al jegului pedelist, după modelul Zereș. Retardații PDL Mureș se laudă că nu s-a muncit, dar uită că porcul lor nu a muncit! Adică șnapanul șef! Golănie ca la Târgu-Mureș, acolo unde banditul etnic se face că lucrează pentru prostime doar când banditul de partid lucrează pe firmele ale bandiților etnici PDL Mureș.


Scările de acces spre Universitatea Petru Maior din cartierul Livezeni - în reabilitare
Joi, 06 Noiembrie 2014 09:22 | Imprimare | Email



Marime text:





Viceprimarul municipiului Tîrgu Mures, Claudiu Maior, a trecut în revistă stadiul lucrărilor la scările de acces către Universitatea „Petru Maior” din cartierul Livezeni.

„Trebuie să ştiţi că la aceste scări nu s-a mai intervenit din anul….1970!, an în care au şi fost construite. Având în vedere numărul mare de studenţi care utilizează aceste scări, am considerat oportună şi necesară reabilitarea integrală a acestora pe o lungime de 180 de metri. Investiţia se ridică la suma de 150.000 de lei, fonduri alocate de la bugetul local al municipiului”, a declarat viceprimarul Claudiu Maior.

Menţionăm că reabilitarea acestor scări va fi finalizată în cursul săptămânii viitoare.



Biroul de presă al primăriei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.