joi, 6 noiembrie 2014

Iohannis - sătul de ilegalitățile lui Mora și de ascunderea ăluia de către bandiții lui din Parlament, după ce face festivaluri folosind numele și sigla Senatului în afacerile nesimțite cu primării porcilor PNL și PDL!



Iohannis - sătul de ilegalitățile lui Mora și de ascunderea ăluia de către bandiții lui din Parlament, după ce face festivaluri folosind numele și sigla Senatului în afacerile nesimțite cu primării porcilor PNL și PDL!
Un ilegal ca și senator, un gășcar care se ține de festivaluri cu bani publici, atenție DNA!, stă în gât lui Iohannis, care îl vrea pus pe făraș! Mora, pleci tu sau te zboară ăia! ANI, verifică mizeriile făcute de păcălici și banii publici primiți de la bandiții de primari PNL și PDL, inclusiv banii primiți de la Florea, în numele alianței cretin-liberale, dovadă că borfașul a pus pe afiș sprijinul Primăriei Târgu-Mureș la gunoiul liberal. Și poate că ANI se mai prinde de un gășcar liberal mureșean care are exact afaceri avocățești pe familie cu 4 subordonați PNL, ca să nu le căutăm și pe cele notariale. Afaceri ordinare liberale, rahaturi etnice, demne de Mureș, ratații ăștia nu știu să câștige bani decât pe carnet de partid și pupincuriști etnici?!
Co-presedintele ACL Klaus Iohannis considera ca senatorul liberal Akos Mora ar trebui sa demisioneze din Parlament, iar deputatul Tudor Chiuariu sa plece din PNL, in conditiile in care primul a fost declarat incompatibil, iar cel de-al doilea, condamnat pentru coruptie, transmite Mediafax.

Intrebat, joi, intr-o conferinta de presa la Cluj, ce ar trebui sa faca PNL in cazul parlamentarilor Akos Mora si Tudor Chiuariu, Klaus Iohannis a spus ca situatia este de natura juridica, dar el poate exprima optiunea sa.

"Situatia este de natura juridica, dar va dau un raspuns care reprezinta optiunea mea. Cred ca Akos Mora trebuie sa plece din Parlament, optimal ar fi sa-si dea demisia, daca nu, atunci Senatul sa voteze pentru incetarea mandatului domniei sale, iar in cazul lui Tudor Chiuariu, cred ca un pas intelept din partea domniei sale ar fi sa plece din PNL", a spus Iohannis.

Situatia senatorului , declarat incompatibil, va fi pusa pe ordinea de zi in prima sedinta a plenului Senatului, declara, in octombrie, vicepresedintele Senatului Cristian Dumitrescu (PSD). Senatorii nu au activitate in plen de la inceputul campaniei electorale, iar urmatoarea sedinta de plen ar putea avea loc abia dupa turul al doilea al alegerilor prezidentiale, din 16 noiembrie.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis definitiv, in 24 septembrie, ca Daniel Akos Mora (PNL) a fost in incompatibilitate. Mora, fost consilier judetean in cadrul CJ Mures, s-a aflat in stare de incompatibilitate intrucat SC Moragroind SRL, societate in cadrul careia acesta detinea functia de director si calitatea de asociat, a incheiat contracte de executie a unor lucrari in valoare totala de 15.689.344 de lei, cu unitati aflate sub autoritatea Consiliului Judetean Mures si cu alte unitati administrativ-teritoriale din judetul Mures, potrivit ANI.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.