vineri, 7 noiembrie 2014

Ponta mix cu Halep. Pierde România!



Ponta mix cu Halep. Pierde România!
Un ins care se dă copilot, o sportiva cu racheta. Până aici nimic rău, răul e doar când inșii se întâlnesc prin oamenii de la partid sau în baza unor interese sau ca amici de facebook. Cum ar arăta un meci mix cu cei doi și ce cuplu ar pierde:
1.     Ponta - mândru că e român doar după victoria României cu Ungaria, la fotbal. Punct pierdut de România, care s-a făcut de râs cu un astfel de specimen ca premier. Halep, ca minoritară, e mândră de România și pe Facebook, fără a se uita la fotbal. Punct făcut de Halep.
2.     Ponta, furt de likeuri de la Simona. Punct pierdut de România care a apărut în presă cu un hoț premier. Simona, punct câștigat prin simpatia care a dus-o la un milion de likeuri.
3.     Ponta, cadou de la PSD, pentru Simona. Fata care câștigă sute de mii de euro lunar nu are nevoie de terenuri de la banditul PSD din Constanța. Punct pierdut de Ponta, punct pierdut și de Simona, care s-a comportat ca o slugă acceptând bunul public.
4.     Ponta și interesele lui de campanie electorală dau folosirea lui Halep în campania la televiziunea jegului pesedist. Punct pierdut de Ponta, punct pierdut și de Halep, care nu a zis nimic de vreo folosire ilegală a imaginii sale.
5.     Ponta îi pune etichetă de… lucru altui minoritar, Iohannis. Punct pierdut de Ponta, toată lumea indignată de atacul etnic al păcăliciului. Halep, ca minoritară, pierde și ea punct, fiind fără reacție în fața netrebniciei. Halep comite încă o greșeală afirmând că renunță la antrenor pe motiv că nu e român. Ca să ajungă în finale și să primească titlu de cetățean al găinarilor PDL Constanța a fost bun un antrenor străin, acum poate îl ia pe… Ponta!
6.     Ponta - aranjamente cu turneu pe bani publici la București. Punct pierdut de Ponta, care se crede la Guvern, aruncând banii prostimii pe interesele lui electorale. Halep nu comentează și ajunge și ea să câștige un turneu. Punct câștigat la mustață de Halep. 
7. Ponta angajează bonă filipineză după mintea neveste-sii, ca să nu toarne măgăriile din familie la presă, pe motiv de imposibilitatea de a vorbi limba. Punct pierdut de Ponta care se mai dă mare român, dar nu angajează decât... filipinezi. Punct câștigat de Halep, care și-a angajat antrenor străin, cu care a ajuns în finale. Mândră că e... aromâncă, Halep a anunțat că îi trebuie iar români. Punct pierdut de Halep.
Meci pierdut, Halep-Ponta, perechea pierzătoare, felicitări pentru tâmpeniile făcute. Se putea și mai rău!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.