joi, 6 noiembrie 2014

Cum nu e Ziua Armatei române, Peti Andras are voie să apară și el cu Florea și cu ilegalul său pentru care bandiții PDL Mureș fac praf sutele de mii de euro de la primărie pe publicitatea jegurilor și ilegalilor pe PFA din PDL și mafie, prin Cătană și notarul cu care se laudă acela că duce presa pentru a o controla la dedicații



Cum nu e Ziua Armatei române, Peti Andras are voie să apară și el  cu Florea și cu  ilegalul său pentru care bandiții PDL Mureș fac praf sutele de mii de euro de la primărie pe publicitatea jegurilor și ilegalilor pe PFA din PDL și mafie, prin Cătană și notarul cu care se laudă acela că duce presa pentru a o controla la dedicații
Bandiții PDL Mureș au reușit să ureze din partea primăriei doar pe pedeliști, pentru că pe udemeristul Peti l-au menajat de la urări tocmai de ziua….armatei române. Cum luminația se adresează și maghiarilor, Peti e scos din… joben. Politică retardă de Târgu-Mureș cu bandiții PDL Mureș și cu nesimțiți care au votat pentru bandiții PDL Mureș de mai sus, pentru banii de la Peninsula (900.000 de lei care trebuiau să ajungă la fostul consilier al lui Borbely), pentru pază, pentru busturi, pentru festivaluri ale tradițiilor…secuiești (sic!), după ce același UDMR nu l-a vrut pe prostănac să fure în primărie.


Pentru toţi concitadinii noştri, ziua de 8 noiembrie este prilej de aducere aminte şi comemorare a celor dragi, plecaţi în eternitate.

Le suntem alături, în aceste momente de mare încărcătură spirituală, de reculegere, rugăciune, sobrietate şi meditaţie.



Dr. Dorin Florea,

Primarul Municipiului Tîrgu Mureş



Claudiu Maior,                                                                             

Peti Andrei,

Viceprimari    


       Ziua Armatei Române, 25 octombrie, ne oferă prilejul de a transmite militarilor de toate gradele şi specialiştilor civili aprecierea pentru profesionalismul cu care îşi îndeplinesc, cu onoare,sarcinile de apărare a ţării, participând totodată, la promovarea unui climat internaţional de securitate şi încredere.

Totodată, ne exprimăm recunoştinţa faţă de cei care, de-a lungul istoriei, s-au jertfit pe câmpurile de luptă şi aducem un sincer omagiu veteranilor de război, al căror crez suprem l-a reprezentat mereu datoria faţă de ţară.

Tuturor, un gând bun şi un sincer LA MULŢI ANI!



Dr. Dorin Florea

Primarul municipiului Tîrgu-Mureş



Claudiu Maior

Viceprimar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.