luni, 14 ianuarie 2013

Afacere a unor șmecheri cu poliția locală târgumureșeană, pe motiv de ordine și siguranță în preajma școlilor?!



Afacere a unor șmecheri cu poliția locală târgumureșeană, pe motiv de ordine și siguranță în preajma școlilor?!
Toată lumea cunoaște găinăriile unor pramatii din primărie cu poliția locală cea care le lipea șmecherilor PDL Mureș autocolantele din bani publici, în timpul serviciului și tâmpiții având și calitatea de funcționar public care nu are voie să facă campanie electorală! Poate așa se explică de ce gașca lui Florea din primărie dotează polițiștii locali cu pistoale Glock și ține la șefie un fost SRI-ist (Bretfe boy), care nu e în stare să explice cum de e fost SRI-ist maramureșean și rolul ordinar în manipularea autocolante pe bani publici pentru vandalii imaginari. Șmecherașii din primărie și partid și-au tras o poliție subordonată și la degetul mic și dacă luăm și în calcul ce vile supraveghează pe banii publici niște pramatii în uniformă afacerea chiar merită și doar asta mai lipsea, pe lângă jandarmii care păzesc școli. ISJ Mureș ar trebui, mai degrabă, să verifice mega-afacerile unor șmecherași cu transportul elevilor la piscine, pe firme ale pedeliștilor sau afacerile cu cupele de fotbal, în folosul FCM și a unui anumit magazin de articole sportive, recte afaceri cu duhoare portocalie. Nu de alta, dar e altă putere și oricine vine după pedeliști trebuie să verifice ce au mai lăsat ăștia în urmă. Chiar și controlând tichetele cadou date de gașca lui Florea în campania electorală pentru EBA și alții ca ea, din banii publici, pe firmă dedicată, mai precis pe magazinul Real. Afacere de 100.000 de euro din banii fraierilor de târgumureșeni! Desigur, fără replică din partea Consiliului Concurenței, care a avut grijă să se uite în altă direcție pentru a nu supăra mafia locală.
Text de pe siteul pe bani publici folosit de bandiții de partid pentru pupincurisme la adresa lui Florea, Maior, pentru atacat rromii (țiganii care își fac cuib, citat de la porcii de p.locali) și ca mică publicitate pentru angajații primăriei, adică tîrgumureș.ro, site pe care derbedeii copiază și rahaturile de partid de pe tîrgumureșeanul.ro, ca idee ce tare e siteul înregistrat pe Ioan Chioreanu.



Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures
Cod de identificare fiscala: 4322823
Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures
Telefon: 0265-268330
Fax: 0365-801856
Ofertant: LOTUS DISTRIBUTION & SERVICE S.R.L.
Cod de identificare fiscala: 13766116
Adresa: sect.1, str.Paris, nr.67, demisol, camera 1, Bucuresti
Telefon: 021- 2338867
Fax: 021 – 2319734
Detaliu produs / serviciu / lucrare
Denumire : Pistol GLOCK
CPV: 35321000-0 -
Arme usoare de foc (Rev.2)
Unitate de masura: bucata
Data publicare: 04.08.2011 14:45
Descriere:
Oferim gama de pistoale GLOCK.
Detaliu achizitie
Denumire: [DA2406529]
pistoale cu acesoriile aferente pentru agentii Politiei Locale
Cantitate: 10.00
(bucata)
Data initiere: 23.11.2011 11:38
Data limita etapa: 28.11.2011 17:00
( Ofertare )
Pret maximal: 1,650 RON
(378.54 EUR)
Descriere:
10 pistoale calibru 9x9mm cu munitia si accesoriile aferente:toc purtare pistol ,incarcator,trusa de intretinere si incarcare , dispozitive de incarcare rapida a incarcatorului,caseta de pastrare si transport a armei si documentatia(instructiuni de utilizare si intretinere in limba ramana).Caracteristici tehnice:corp pistol(metalic sau polimer,cu posibilitatea cresterii dimensiunilor manerului,adausuri ,in functie de marimea mainii),culoare(negru),aparate de ochire(tip tel-catare,cu posibilitatea reglarii prin deplasarea telului sau a catarii, sau a inlocuirii acestora);manson (metalic),sistem de siguranta(sa poata fi dezarmat manual sau automat, precum si cu sisteme de siguranta impotriva declansarii accidentale a focului in cazul caderii armei de la inaltimea de 1,5-2m,greutatea pistolului fara incarcator, intre:590-700g,lungimea totala a pistolului standard(fara adausuri), intre180-190mm, lungimea tevii, intre 98-110mm ,lungimea liniei de mira, intre 150-165 mm,profilul tevii(hexagonal, cu ghinturi spre dreapta)forta de declansare a tragaciului(intre25-40N)capacitatea incarcatorului(min.15 cartuse),gruparea medie a 10 lovituri la 25m(H+L)mai mic sau egal cu16cm;durabilitatea tevii(minim 40.000 lovituri).

Ca urmare a solicitărilor Inspectoratului Judeţean Şcolar şi a mai multor instituţii de învăţământ de pe raza municipiului Tg.Mureş, Direcţia Poliţia Locală a încheiat „Acorduri de Colaborare” cu unele colegii şi gimnazii tîrgumureşene, în vederea instituirii unor măsuri de ordine şi siguranţă în zonele adiacente acestora. Situaţiile cele mai sensibile s-au înregistrat la Colegiul Naţional „Alexandru Papiu Ilarian” şi la Gimnaziul „Romulus Guga”, sens în care s-au făcut evaluări inclusiv la nivelul Instituţiei Prefectului Judeţului Mureş.

Contextual, precizăm faptul că cei 10 şefi de posturi zonale din cadrul instituţiei noastre, responsabili de cartiere, urmăresc cu prioritate zonele din vecinătatea şcolilor, activitatea lor fiind intens susţinută, atât de către patrulele pedestre, cât şi de patrulele mobile de intervenţie.

Pe această cale, rugăm persoanele implicate în procesul de învăţământ (cadre didactice, elevi dar şi părinţi) ca în situaţia sesizării unor aspecte negative, să ne contacteze de urgenţă la numărul de telefon 0265-260872 sau la Dispeceratul Integrat de Urgenţă „112”, pentru a putea interveni operativ în rezolvarea problemelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.