duminică, 27 ianuarie 2013

Mega-afacere cu bunurile centralele termice dezafectate de bandiții care au pus la cale noua termie cu scopul de a-și vinde centralele fraierilor de târgumureșeni



Mega-afacere cu bunurile  centralele termice dezafectate de bandiții care au pus la cale noua termie cu scopul de a-și vinde centralele fraierilor de târgumureșeni
Vă este cunoscut că bandiți de la stat, mai precis din primăria Târgu-Mureș, din consiliul local (unde sunt alte pramatii cu carnet de partid și interese de partid, care numesc viceprimari ilegali și dau titluri în funcție de etnie și interesele porcilor), cu acordul și interesele unor alți angajați la stat din EON (furnizor care a ajuns să vândă centrale!),  din Energomur și așa mai departe, au pus la cale… noua termie. Afacere cu interese financiare, prin numărul de centrale pe care bandiții le-au vândut pe creditul de milioane de euro luat de oraș (așa-zisele centrale, 2.000 maxim, cum scrie pe licitatiapublica.ro, pentru cei care nu își permit), prin numărul de centrale puse benevol de fraieriții de târgumureșeni, prin afacerile lepădăturilor cu centralele termice, cu bunurile din ele, cu demolarea centralelor termice, orice le-a fătat mintea jigodiilor de partid și cu interese îndeosebi de cancer portocaliu. Cum nu prea mai au ce învârti, bandiții vând bunurile din centrale. Să aflăm ce porci din PDL sau abonați la primăria lui Florea cumpără și la ce preț! Atenție, bandiți, dacă considerați domeniul privat în cazul acelor centrale sigur la fel de privat e și domeniul pe care l-ați lăsat pe Ioan Cucuiet să-și facă garaj, fermă de câini, parcare de camioane pe 200 mp! Cazul șefului de asociație de proprietari din strada Coșbuc, pe care bandiții din primărie îl puneau să taie copaci și gardul viu și să plaseze abonamente la FCM, pe care să le deconteze lepădăturile din primărie din bani publici, vă este cunoscut. Dar despre subiectul găinăriilor din primărie cu gașca controlată vom reveni.

Municipiul Tîrgu-Mureş, cu sediul în P-ţa Victoriei nr. 3, telefon 0265-268330 int. 146, fax 0365-801856, anunţă LICITAŢIE PUBLICĂ DESCHISĂ CU STRIGARE pentru vânzarea bunurilor aparţinând domeniului privat al Municipiului Tîrgu-Mureş aflate în centrale termice dezafectate.

Licitaţia va avea loc în data de 14.02.2013, ora 12, la sediul Municipiului Tîrgu-Mureş, P-ţa Victoriei nr. 3, sala 45.

În cazul neadjudecării bunurilor, licitaţia se va repeta la data de 21.02.2013, ora 12, iar dacă nici de această dată nu se adjudecă, licitaţia se va relua la data de 28.02.2013, ora 12.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.