vineri, 18 ianuarie 2013

Șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș s-au înființat la centrala din care s-au scos bunurile! Ce pun la cale înalții borfașii din primărie?




Șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș s-au înființat la centrala din care s-au scos bunurile! Ce pun la cale înalții borfașii din primărie?
Ieri dimineața, niște neni măsurau din ochi și cu mâinile centrala Energomur din strada George Coșbuc, mai precis centrala pe care porcii din primărie și consiliul local au distrus-o, pe motiv de noua termie. Dacă bandiții lui Florea nu s-au arătat impresionați de faptul că un șmecher, șef de asociație, s-a trezit că vrea curtea de 200 mp a centralei, pe care șmecherașul ăsta o folosește în scop propriu pentru parcări, cotețe de câini, alo, bandiților, acolo unde cară porci sau îi și taie, unde sunt avizele pentru Ioan Cucuiet și impozitele sau alea nu e plătesc proștii care se conformează rugăminților lui Claudiu (cine știe ce troglodit care îl manevrează pe Cucuiet, probabil din primărie!), ăștia măsurau de zor centrala. Să facă pramatiile de subordonați ai lui Florea vreo altă afacere, cum a fost dărâmarea pe bani publici (peste 40.000 de euro) a unei centrale din centrul orașului pentru că bandiții PDL au vreo afacere cu Bența sau alt abonat la banii publici și interesele porcilor PDL Mureș? Nu știm, dar ăia veniseră la centrala din strada George Coșbuc în mașină inscripționată cu MUN(municipiu) și niște băieți au scos de zor bunuri din centrala respectivă, pe firmă de Sălaj, după care au sigilat centrala. Nu mai e nimic de furat (cazurile cu rromii care săreau gardul ca să fure fierul vechi) sau de pus mâna prin bunăvoința borfașilor de partid?!
P.S.Șmecherașul de care vorbeam trebuie să apere interesele proprietarilor. El promitea locuri de parcare până și celor care nu avesau mașini și încerca să plaseze prin vară abonamente (10 bucăți), pe care le primise de la bandiții cu interse PDL care îl manevrează. Târgumureșenii au nevoie de pupincuriști de-ai lui Florea și Maior sau de oameni care să le rupă capul bandiților PDL? Răspunsul depinde de gradul de îndobitocire cu pericolul fictiv al maghiarului care vrea să fure ce poate fura românul astăzi!  Dar mai sunt și oameni care votează etnic ca să nu iasă hoțul de român !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.