joi, 3 ianuarie 2013

Glumițe a la Florea: lăsați interesele de partid la ușa primăriei. Insul se referea la partea din exteriorul primăriei, imediat lângă ușă! Sau nu?!



Glumițe a la Florea: lăsați interesele de partid la ușa primăriei. Insul se referea la partea din exteriorul primăriei, imediat lângă ușă! Sau nu?!
Dorin Florea a depus vineri, 22 iunie, jurământul în cadrul ceremoniei de instalare în funcția de primar. Florea a preluat fotoliul de edil șef, fiind la al patrulea mandat. După ce a depus jurământul, acesta s-a adresat Consiliului Local constituit tot vineri, să "lase interesele de partid la ușa primăriei". City news
Am folosit citatul din City News, la sugestia unui amic, care nu înțelegea la ce parte a ușii se referea alesul. Ca și în cazul referirii la pahar, care poate fi pe jumătate plin sau pe jumătate gol, depinde cum privești situația, consilierii locali ar trebui să-și lase interesele de partid la ușă. Dar ce te faci dacă indivizii și le lasă la ușă, dar după ce au intrat în instituție? E inutil să-i căutăm la interese pe indivizii lui Florea, celebri pentru rahaturile cu numirea ilegală a lui Maior ca vice, pentru alte găinării de partid, câtă vreme bandiții din primărie inventează afaceri pentru gașca PDL și camarilă. Numărați câte afaceri au Siletina lui Maior, Info Statisticsul lui Cătană, Bența, Țerbea, Borșan, firmele înființate de Poruțiu. Roman ș.a.m.d. Cum să ceri să lase unii afacerile la poartă, câtă vreme toți din gașca portocalie au lăsat afacerile la ușă, dar după ce au intrat în instituție, adică pe partea din interior a ușii sau după de gășcarul de partid se asigură că banii curg la abonați? Ceea ce este, desigur, doar o glumiță a la Florea.
P.S. Javrele din primărie se laudă ce revelion pentru pensionari au făcut pe bani publici la abonatul Țerbea. Desigur, pentru prostime, interesele de partid stau la ușă, în partea de afară, orice derapaj al bandiților pentru pesediști fiind doar întâmplător! Și dacă porcii din primărie vor să se laude cu ceva ar fi cazul să aducă de la partid decontul reclamei electorale făcute de jigodiile din primărie pentru campania lui Florea, mai precis afacerile pe bani publici autocolante și scrisoare deschisă. Asta ca să nu vină vreun control de la Curtea de conturi pentru banii aruncați de pramatii în campania electorală a pedelistului!
Afaceri dedicate pe Media Factory și Reclame Mureș. Pe banii prostimii!
Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures



Cod de identificare fiscala: 4322823

Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures

Telefon: +40 0265268330

Fax: +04 0365801856





Ofertant: MEDIA FACTORY INTERNATIONAL SRL



Cod de identificare fiscala: RO28492078

Adresa: STRADA LUNGA NR 1, Sangeorgiu de Mures

Telefon: +40 757058059

Fax:



Detaliu produs / serviciu / lucrare



Denumire: Autocolante A4



CPV: 22462000-6 -

Materiale publicitare (Rev.2)



Unitate de masura: bucata



Data publicare: 01.04.2012 20:58



Descriere:

Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0





Detaliu achizitie



Denumire: [DA2850300]

Autocolante a€“ format A4



Cantitate: 3000.00

(bucata)



Data initiere: 23.04.2012 14:27



Data limita etapa: 26.04.2012 17:00

( Ofertare )



Pret maximal: 2.78 RON

(0.64 EUR)



Descriere:

Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0

”Primăria Municipiului Târgu-Mureş deţine informaţii certe potrivit cărora reprezentanţi ai unor formaţiuni politice, în cârdăşie cu grupuri de interlopi, vor vandaliza, în nopţile premergătoare alegerilor din 10 iunie, imobilele şi autoturismele din oraş, prin lipirea de afişe denigratoare, atentând la ordinea şi liniştea publică precum şi la siguranţa şi integritatea bunurilor cetăţenilor municipiului.

Pentru preîntâmpinarea unor astfel de acţiuni menite a crea derută, confuzie şi nelinişte în rândul locuitorilor precum şi pentru protejarea bunurilor acestora, Primăria solicită sprijinul autorităţilor competente, în sensul depistării acestor acţiuni, identificării şi sancţionării făptuitorilor conform legislaţiei în vigoare.

Primarul municipiului Târgu-Mureş, dr. Dorin Florea, se adresează, în egală măsură, cetăţenilor oraşului, rugându-i să sesizeze orice act de vandalism, apelând – prin Dispeceratul Integrat de Urgenţă – tel. 112 (apel gratuit) instituţiile statului abilitate a lua măsuri pentru protejarea bunurilor cetăţenilor, respectiv să se adreseze echipajelor de ordine publică aflate în misiune de patrulare în cartiere.

Primarul municipiului are încredere în puterea de discernământ a târgumureşenilor, fără deosebire de naţionalitate, precum şi în corecta apreciere a eforturilor primăriei pentru asigurarea integrităţii bunurilor cetăţenilor şi ale oraşului”.

Poliția a fost sesizată de mai mulți locatari ai blocurilor din cartierul Tudor, care au observat polițiști locali ce lipeau autocolante cu mesajul Primăriei la intrările în blocuri.

“O echipă de cercetare din cadrul I.P.J. Mureş, deplasată la faţa locului, a constatat existenţa unor afişe autocolante care aveau antetul Primăriei municipiului Târgu-Mureş şi purtau semnătura edilului”, au declarat reprezentanții Prefecturii Mureș, care au precizat că a fost înregistrat un dosar penal, cercetările desfăşurându-se sub supravegherea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş, sub aspectul comiterii infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice de către directorul Direcţiei de Poliţie Locală Târgu-Mureş, Valentin Bretfelean.

Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures

Cod de identificare fiscala: 4322823
Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures
Telefon: +40 0265268330
Fax: +04 0365801856


Ofertant: RECLAME MURES SRL

Cod de identificare fiscala: RO 22417689
Adresa: STR. NICOLAE BALCESCU 8B/30, Targu Mures
Telefon: +40 744528403
Fax:

Detaliu produs / serviciu / lucrare

Denumire: Pliant A4

CPV: 22140000-3 -
Pliante (Rev.2)

Unitate de masura: bucata

Data publicare: 06.02.2012 09:51

Descriere:
CDCL / mat 150 gr/mp, tipar digital full color fata-verso, finisare, biguire, pliere, ambalare, livrare;


Detaliu achizitie

Denumire: [DA2695527]
Pliant A4

Cantitate: 5000.00
(bucata)

Data initiere: 02.03.2012 09:16

Data limita etapa: 07.03.2012 17:00
( Deliberare )

Pret maximal: 2.42 RON
(0.56 EUR)

Descriere:
- pentru fiecare serviciu prestat a€“ pret în LEI/serviciu (fara TVA), respectiv pentru fiecare produs tiparit (ex. afis, brosura, pliant) a€“ pret în LEI/bucata (fara TVA).
- suport tipar a€“ hârtie dublu cretat lucioasa 150gr./ m²;
- imprimare full color fata-verso;
- biguire, pliere în 3, finisare;
- ambalare a€“ top 1000 de bucati;

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.