miercuri, 16 ianuarie 2013

O veste bună pentru abonatul la primăria lui Florea: se distribuie ajutoarele, deci se iau miile de euro pentru Dafcochim. Ajutoare europene, banii proștilor de târgumureșeni?!



O veste  bună pentru abonatul la primăria lui Florea: se distribuie ajutoarele, deci se iau miile de euro pentru  Dafcochim. Ajutoare europene, banii proștilor de târgumureșeni?!
Mai vă aduceți aminte cum se rățoia Florea în campanie la USL-iști, pe motiv că ăia nu dau ajutoare sau le blochează ajutoarele europene? Am scris atunci  și o repet aici, miza era politică, să mimezi interes pentru prostimea care te voteaă etnic, ca să nu fure maghiarul ce poate fura românul sau alt minoritar și interes economic, să faci rost de mii de euro pentru prietenari, abonați sau găinari PDL. Primăria lui Florea nu are, însă, numai abonații de partid cunoscuți: Bența, Poruțiu, Borșan, Maior și alții, în rândul abonaților sunt și alte nume. Afaceri de mii de euro face gașca din primărie pe dedicatul Dafcochim și nu vorbim de materiale pentru curățat bazine. Șmecherașii din primărie se fac că nu au spații de depozitare ajutoare, deși au pus mâna javrele pe jumătate din oraș și inventează servicii externe. Cum ar fi depozitarea la... Dafcochim. Ca idee despre câte mii de euro din banii public se duc la abonații primăriei lui Florea citiți ceea ce urmează. Pornim de la textul de pe siteul de propagandă pentru gunoiele portocalii, de pe care copiază și pungașii care postează pe târgumureș.ro, site pe bani publici. Afacerea care a urmat celei de 321.000 de lei(80.000 de euro pentru curățat bazine). Desigur, leprele din primărie nu suflă un cuvânt despre costurile bălăcirii la Weekend sau bazinul cu afacerea dedicată pe Asociația Protecting People (200.000 de euro pe asociație înființată special pentru ca șmecherașii PDL Mureș să aibă ce deconta), pentru pramatiile astea doar cifrele cu câți oameni s-au scăldat contează. Ceea ce îi face perfecți pentru regimul comunist, cheltuim de 10 ori cât încasăm, dar prostimea crede că lucrăm pentru ea! Dar pe firmele PDL!
utoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures

Cod de identificare fiscala: 4322823
Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures
Telefon: +40 0265268330
Fax: +04 0365801856


Ofertant: DAFCOCHIM S.R.L.

Cod de identificare fiscala: RO 5864393
Adresa: STR. BUDIULUI NR. 68, CORP C1, ETAJ, Targu Mures
Telefon: 0265 264 909
Fax: 0265 268 173


Detaliu produs / serviciu / lucrare

Denumire: Spatiu de inchiriat pentru produse alimentare

CPV: 63121100-4 -
Servicii de depozitare (Rev.2)

Unitate de masura: lunar

Data publicare: 31.08.2012 13:12

Descriere:
Pretul de catalog reprezinta chiria suprafetei depozitului de 469 mp si include costurile de manipulare mecanizata ale produselor depozitate precum si asigurarea bunurilor depozitate.
Spatiul de inchiriat este situat in Targu Mures, Str. Budiului, Nr.68, si respecta toate conditiile impuse in Comunitatea Europeana. Depozitul este amplasat in incinta societatii, cu acces direct pe soseaua de centura a orasului, la o distanta de 100 m de statia de autobuz. Accesul mijloacelor de transport si a utilajelor pentru incarcare-descarcare este facilitat de existenta unei platforme betonate in suprafata de 10000 mp. Spatiul de depozitare este o cladire noua, data in folosinta de curand. Amplasamentul este autorizat pentru pastrarea produselor alimentare. Intreaga incinta este monitorizata de sisteme de alarma iar paza este asigurata non stop de firma specializata si personal propriu autorizat.


Detaliu achizitie

Denumire: [DA3283883]
Spatiu de inchiriat pentru produse alimentare si transportul acestora

Cantitate: 4.00
(lunar)

Data initiere: 19.09.2012 11:15

Data limita etapa: 24.09.2012 17:00
( Ofertare )

Pret maximal: 16,500 RON
(3,664.55 EUR)

Descriere:
-suprafeta depozitului trebuie sa fie de 469 mp si sa includa costurile de manipulare mecanizata ale produselor depozitate precum si de asigurare a bunurilor depozitate.
-spatiul trebuie sa fie autorizat pentru pentru pastrarea produselor alimentare,
- trebuie sa existe mijloacelor de transport si utilaje pentru incarcare-descarcare si sa fie facilitat de existenta unei platforme betonate
-durata contract -4 luni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.