marți, 15 ianuarie 2013

Șmecherașii lui Florea pun pe siteul pe bani publici atacuri ale individului la adresa ministrului Sănătății!



Șmecherașii lui Florea pun pe siteul pe bani publici atacuri ale individului la adresa ministrului Sănătății!
Curat murdar în așa-zisa politică mureșeană, pentru că derbedeii lui Florea îl promovează pe ăsta pe bani publici și cu rahaturile de partid. Dacă credeați că Dorin Florea e vreun primar, vă înșelați, individul se crede  în comunicatele pe care pupincuriștii lui le publică șeful PDL Mureș sau șef de vreun spital, dacă își permite ca pe siteul care trebuie să fie al orașului și pe bani publici să îl înjure pe Nicolăescu, pe motiv că gașca lui are niscaiva afaceri cu cerceterea medicală de top(bancuri, UMF fiind fabrică de diplome și locul în care Copotoiu a dublat peste noapte și chiar a triplat costurile unui an universitar pentru fraierii de studenți, desigur fără replică din partea porcilor de medici de la PDL). Desigur, Nicolăescu e caca și pentru că e PNL-ist, știut fiind că porcii lui Florea fac tahicardii la viceprimari legal PNL, ei punându-și nu o dată javrele inepte mereu în funcții sau sperând că îi vor mai prosti pe consilieri cu votul etnic, în lipsa UDMR! Atenție la șmecheriile găștii din primăria care inventează afaceri doar pe firme PDL, dă publicitate la organul de presă al PDL, care merge cu presa la notar, așa cum se laudă berbecii, DNA, te simți, dar Consiliul Concurenței, dând imaginea unui oraș controlat de porcii PDL. Un oraș care are ce trebuie unui oraș controlat mafiot.

Primarul, Dorin Florea, cere schimbarea ministrului sănătăţii
Marţi, 15 Ianuarie 2013 12:45 | Imprimare | Email



Marime text:





Primarul municipiului Tîrgu – Mureş, dr. Dorin Florea, a cerut marţi, 15 ianuarie, în cadrul unei conferinţe de presă, retragerea ministrului sănătăţii, Eugen Nicolăescu, pentru declaraţiile făcute la Tîrgu - Mureş privind stoparea finanţării spitalelor private. „Mi se părea normal să vină la Tîrgu – Mureş şi să anunţe introducerea cardului de sănătate, care înseamnă că mergi să te tratezi unde doreşti în funcţie de cât ai cotizat, nu să anunţi că sistemul medical privat nu va mai primi finanţare. Vreau să se înţeleagă nu e vorba despre o subvenţie ci despre bani pe care Casa de Sănătate îi decontează spitalelor private în funcţie de numărul de pacienţi asiguraţi la sistemul public, trataţi. Mă miră să aud o asemenea măsură din partea unui ministru liberal. De aceea cer public prim – ministrului Ponta, retragerea d-lui Nicolăescu din funcţie şi numirea urgentă a unui înlocuitor. Cred că şi un student la medicină ar lua decizii mai bune din această funcţie decât dl. Nicolăescu”, a declarat dr. Dorin Florea.

Florea a mai declarat că el susţine prin proiectele pe care municipalitatea le are în derulare punerea bazelor cercetării medicale de top la Tîrgu – Mureş, este adeptul păstrării medicilor care ies de pe băncile UMF la Tîrgu – Mureş, dar se teme că astfel de declaraţii, făcute de ministrul sănătăţii în oraşul nostru, ar putea arunca o pată greu de şters pe imaginea pe care municipalitatea încearcă să o construiască.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.