sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Coroborârea din limbajul de lemn la neterminații care postează pe tîrgumureș.ro



Coroborârea din limbajul de lemn la neterminații care postează pe tîrgumureș.ro
Dacă vă e dor de limbajul de lemn de la cei care au schimbat partidul comunist cu vreun PDL, citiți următoarele. De pe site pe bani publici, folosit de bandiții din PDL la propagandă electorală, pentru atacuri imaginare ale vandalilor cu pramatii sereiste/foste sereiste sau cu înjurături la adresa contracandidatului. Site cu rasism la adresa rromilor- niște țigani care își fac cuibul care e stârpit de bandiții din poliția locală și pupincuriștii lui Florea, pentru care pramatiile astea lipeau și autocolante pe care așteptăm să le deconteze porcii din PDL Mureș. Ce nu le-au spus oamenilor, pe care îi folosesc porcii de la PDL pentru afacerile lor, este că parcările costă și 800 de euro per loc de o mașină, prin foamea firmei Senin, că asfaltează și betonează firme ca Astor, Valpet sau Citadin, adică firme abonate la primăria lui Florea, prezente unele în dosarul coruptului de primar de Cluj-Napoca sau firme ale unora care au chemat DNA atunci când șmecherașii au preferat amicul Țerbea, în defavoarea lui Lăurean (respect pentru cel care și-a apărat interesul!). Să mai amintim reabilitări pe Bența, Borșan, Poruțiu și cine mai știe ce pedelist, după ce găinarii din PDL Mureș au venit cu noua termie și distrugerea sistemului centralizat care stătea în gât javrelor de partid? Gășcarii din primărie fac doar ceea ce trebuie pentru amicii de partid: cheamă-i pe șefii de asociație, dă-le abonamente de plasat la FCM (ca să aibă ce deconta porcii pe bani publici), pune-i să joace fotbal cu Maiorel, cheamă-i la revelionul șefilor de asociație și proștii fără școală vor fi flatați că tovarășul de partid îi bagă în seamă. Pentru că nu doar conducătorii sunt comuniști, nu doar limbajul pramatiilor e de lemn, ci și gândirea celor trecuți prin comunism e pe măsură: să facem ce spune tovarășul și strâns uniți în jurul lui să îndeplinim dezideratele orașului, pardon, ale găștii PDL Mureș. Și să furăm și noi cât ne lasă javra de la primărie, o curte de centrală termică, ceva! Aferim! Și spiritul civic e văzut doar la acordul pentru afacerile găștii PDL care trăiește din banii publici și a camarilei tovarășului. Ne amintim cum Maiorel se făcuse de râs și cu un anunț cum că ar fi mișto să se înființeze un titlu de cetățean de frânare. Nu ești de acord cu afacerile găștii PDL Mureș, ești de frânare! Păi acela e spirit civic, să nu accepți ca mafioții să te facă la buzunare și să-și inventeze licitații și încredințări directe. Nu noi am cerut bandiților să facă licitații pentru cumpărat sandale pentru comunitare iarna și vaporizatoare pentru alei iarna, ci interesele unor pungași.

ÎNTÂLNIREA CU PRIMARUL AŞTEPTATĂ CU INTERES MAXIM
Vineri, 18 Noiembrie 2011 07:55 | Imprimare | Email



Marime text:



Peste 400 de preşedinţi şi administratori ai asociaţiilor de proprietari din Tîrgu-Mureş au participat miercuri 16 noiembrie 2011 la întâlnirea cu primarul dr. Dorin Florea şi viceprimarul Claudiu Maior, acţiune organizată la Centrul Cultural „Mihai Eminescu”.
Cei prezenţi au apreciat sprijinul constant acordat din partea administraţiei publice locale, concret, prin investiţiile din ultimii 2 ani în amenajarea de parcuri şi locuri de joacă pentru copii, terenuri de sport, reabilitarea termică a peste 30 de blocuri; parcări acoperite cu 273 locuri, plantare de material dendrologic, lucrări de tăieri şi toaletări de arbori, continuarea programului de asfaltare a străzilor şi aleilor din cartiere etc. În discursurile lor, vorbitorii au apreciat faptul că, de la un an la altul, cartierele de locuinţe arată tot mai bine, iar noile dotări şi amenajări conferă, astfel, un nivel sporit de confort locuitorilor. S-a relevat că în implementarea programelor şi proiectelor, Primăria a avut un sprijin mai consistent din partea unor asociaţii de proprietari, care au manifestat un spirit civic sporit transpus în acţiuni concrete, urmare a iniţiativelor locuitorilor din zonă.

Cei înscrişi la cuvânt şi-au afirmat sprijinul total pentru implementarea proiectelor propuse pentru anul 2012, respectiv, asfaltarea mai multor străzi şi alei cartiere, construirea de parcări acoperite, sistematizarea Bulevardului 1848 şi a zonelor adiacente, continuarea programului de plantări şi tăieri.

Primarul municipiului Tîrgu-Mureş, Dorin Florea a informat asociaţiile de proprietari cu privire la eforturile permanente care se fac pe plan local, coroborâte cu propunerile şi solicitările transmise autorităţilor centrale pentru  identificarea, între altele, şi a altor surse de finanţare a programului de izolare termică a blocurilor, posibilitatea atragerii unor fonduri europene etc. Totodată, locuitorii din blocurile cu 4 etaje din zona Cornişa – 7 Noiembrie au fost îndemnaţi să intre într-un parteneriat cu Primăria Tîrgu-Mureş pentru mansardarea blocurilor, ceea ce înseamnă reabilitarea termică fără costuri din partea asociaţiilor de proprietari.

În opinia participanţilor, întâlnirea de ier a fost una binevenită şi utilă pentru ambele părţi, acest gen de întâniri urmând să continue cu altele, organizate în cartiere, fapt ce va permite analize obiective la faţa locului şi adoptarea de decizii care să vină în sprijinul cetăţenilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.