joi, 17 ianuarie 2013

Beee-cali nu discută cu femeile. Nu e de demnitatea lui. Dar nici nu vrea să fie bătute. Bărbatul e bărbat și femeia...curvă!



Beee-cali nu discută cu femeile. Nu e de demnitatea lui. Dar nici nu vrea să fie bătute. Bărbatul e bărbat și femeia...curvă!
Despre ieșirile rasiste, naționaliste, șovine ale insului Becali, despre problemele lui cu Justiția, s-a scris și se va mai scrie. Insul care se dă mai român ca noi ceilalți (deși s-ar putea să fie doar un minoritar cu gura mare, pentru că situația aromânilor încă nu e încă elucidată - vezi angajamentele lui că atâta cât va trăi el în Țara Românească nu va câștiga un ungur campionatul!) o comite periodic cu prostiile și mitocăniile lui despre femei. Ar trebui ca individul care jignește periodic sexul frumos să și-o ia corespunzător,  iar ziaristele și știristele care îi promovează toate rahaturile drept știri/informații să refuze să îi pronunțe numele. Să cerem o reacție și din partea colegelor de partid ale parașutatului în PNL credem că este prea mult. Femeile din PNL, ca și alte femei din politica românească, au acceptat deja discriminarea, în momentul în care s-au înscris în organizații de femei. Câtă vreme nu există și organizații de femei se vorbește de discriminare, nu? Cine acceptă să fie la mâna bărbaților și să presteze eventuale servicii pentru a promova își merită soarta, nu? Soartă pe care, bărbații, fără asociație de bărbați, nu o au!
P.S. Chiar, cum ar arăta pseudo-știrile sportive fără rahaturile de promovare pentru Becali debitate de fetele alea drăguțe?

1)Gigi Becali, atac din EVUL MEDIU: „Eu nu discut cu femeile. Discut numai cu bărbații. Să vorbească femeile între ele acolo”


A fost cel mai agresiv atac împotriva unei femei de către un politician din România. Acest politician este George Becali, membru în Partidul Național Liberal.

George Becali era să spargă ecranele televizoarelor, astăzi, în jurul orei 12.00, aflându-se în legătură telefonică directă la RTV.

„ALO, ALO, ALOO!!”, a țipat în telefonul candidatul PNL la alegerile parlamentare în momentul în care a aflat că este în dialog cu Simona Man, președinta PPDD. „Eu nu vorbesc cu femeia! V-am spus că nu intru în dialog cu femeile. Să discute femeile între ele, eu discut numai cu bărbații!”.

Citiţi mai mult: Gigi Becali, atac din EVUL MEDIU: „Eu nu discut cu femeile. Discut numai cu bărbații. Să vorbească femeile între ele acolo” - Stiri > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/Becali-atac-din-EVUL-MEDIU-Eu-nu-discut-cu-femeile-Discut-numai-cu-barbatii-1008323.html#ixzz2I7re8LLj
EVZ.ro Wednesday, 31 October 2012. 7167 vizualizări, 179 comentarii, 10 voturi

Citiţi mai mult: Gigi Becali, atac din EVUL MEDIU: „Eu nu discut cu femeile. Discut numai cu bărbații. Să vorbească femeile între ele acolo” - Stiri > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/Becali-atac-din-EVUL-MEDIU-Eu-nu-discut-cu-femeile-Discut-numai-cu-barbatii-1008323.html#ixzz2I7riosoZ
EVZ.ro


2)Când eşti gelos iubeşti mai mult, nu devii violent, femeia nu e animal să o bati. Dacă baţi o femeie înseamnă ca esti psihopat, handicapat mintal. Cum să te bat şi după aia să te sărut? Nu se poate, nu eşti sănătos! Cum să mai faci dragoste cu ea dupa ce o baţi? Ăştia sunt oameni bolnavi!”, a declarat Becali
Click.ro:

3) Dumnezeu spune ca barbatul e barbat si femeia curva
Dumnezeu spune ca este pacat si nu face deosebire din punctul de vedere al pacatului si la barbat, si la femeie, da? Dar fii atent, din punctul de vedere al lui Dumnezeu, legea lui. Un barbat face pacat daca insala, dar femeia nu are motiv si nu are dreptul sa se desparta de barbat daca insala. Dar barbatul este absolvit de vina daca se desparte de femeia care insala si care de fapt este curva (...). Singurul motiv pentru care un barbat se poate desparti de o femeie este numai daca este curva. Daca ea are un accident si nu mai are totul, ori ramane chioara, fara picior, fara mana, esti obligat toata viata sa o intretii pentru ca ai ales-o si te duci cu ea pana la moarte. (...) Deci: Dumnezeu spune ca barbatul e barbat si femeia curva'.
Antena1.ro.

CNA-ul a somat de asemenea postul de televiziune Antena 2 pentru limbajul injurios al lui Becali cat si pentru lipsa de reactie a moderatorlui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.