joi, 31 ianuarie 2013

Atenție la ședința de consiliul local și la cum votează USL-iștii târgumureșeni. Din nou pentru gașca lui Florea sau sunt demni, de data aceasta?!



Atenție la ședința de consiliul local și la cum votează USL-iștii târgumureșeni. Din nou pentru gașca lui Florea sau sunt demni, de data aceasta?!
Târgumureșenii sunt invitați astăzi la ședința de consiliu local care le poate dovedi celor care îi plătesc pe aleșii care nu au altă calitate decât un carnet de partid și multe promisiuni sau chiar minciuni ordinare dacă USL-iștii sunt din nou viermi în fața intereselor găștii portocalii, cu inși gen Țerbea. Dacă pesediștii și peneliștii au votat porcește ani în șir pentru gașca întreținuților din bani publici ai PDL Mureș, să amintim doar afacerile cu sport pe bandiții PDL, cu instalații de nocturnă pentru familionul Maior, cu echipă de fotbal pentru jigodia de candidat, în campanie electorală, cu locuințe dedicate pentru Bența, care nu mai are ce construi după ce a făcut locuințe pentru rromi și a pus mâna pe afaceri la cetate și reabilitări de partid, după ce au dat titluri de cetățeni de onoare pe criterii etnice și au agreat găinării pe firme de pedeliști, după ce au tăcut când hoții PDL și-au pus viceprimarul ilegal, acum e cazul să arate că sunt oameni și nu viermi care se gudură pe lângă chiloții portocalii.  Iar dacă unii sunt pramatii și au interese ba pe fiu care reabilitează/construiește mansarde împreună cu porcii PDL, ba pe școli, cu pază care trebuie asigurată de bandiții de polițiști locali care fac campanie electorală pentru pedelist și lipesc autocolante inventate de sereiști expirați, ca să nu mai spunem de episodul cu rasismul, ba pe neveste care trebuie să fie directoare,  să se abțină! Consilierii locali sunt în slujba cetățeanului și prostul acesta le plătește și cele 500 de lei pe care consilierii îi vor lua pentru că se întâlnesc astăzi 5 ore. Așadar, doar ședința de consiliu vă costă peste 2.000 de euro, atenție să nu vă coste și interesele unor USL-iști cu bandiții din PDL Mureș și cu camarila abonaților, foști pușcăriași sau nu.
14. Proiect de hotărâre privind abrogarea Hotărârii de Consiliu local municipal nr. 241/05.07.2007 referitoare modificarea Hotărârii Consiliului local municipal nr. 305/30.11.2005 şi aprobarea noului Regulament de ridicare, transport, depozitare şi eliberare a vehiculelor staţionate neregulamentar, precum şi a celor abandonate pe domeniul public din Municipiul Tîrgu Mureş, a Caietului de sarcini şi Comisia de licitaţie.

15. Proiect de hotărâre privind aprobarea organizării unui referendum local pentru consultarea cetăţenilor Municipiului Tîrgu Mureş în legătură cu organizarea şi prestarea serviciilor de salubritate şi parcări publice în Municipiul Tîrgu Mureş.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.