joi, 31 ianuarie 2013

Peninsula se mută a Cluj-Napoca și nu face jocurile lui Florea, care vroia să pună mâna pe teren, pe motiv de organizare acolo a festivalului!



Peninsula se mută a Cluj-Napoca și nu face jocurile lui Florea, care vroia să pună mâna pe teren, pe motiv de organizare acolo a festivalului!
Partea proastă: Peninsula, festival de tradiție al Târgu-Mureșului -  de fapt singurul eveniment pentru tineret din oraș, restul fiind găinării de partid și cu interese ale porcilor din primărie și pe bani publici (idioții cu Holograf, trupe ungurești de la televiziunea de partid, guriști populari și nu numai) - se mută la Cluj-Napoca. Partea bună: firma respectivă nu a acceptat o propunere a lui Florea, care vroia, vezi Doamne, să ajute Peninsula dacă pune mâna pe un parc! Pe care vreun pârlit jegos de partid să construiască ceva, pe care vreun Bența să facă ANL-uri, pe care vreun Maior să își tragă stadion și nocturnă pe mă-sa, pe care vreun Poruțiu să pună termopane și pompe, ca la afacerile de partid cu pedeliști.  Felicitări pentru că nu ați acceptat ceva ce e în interesul unor șmecherași PDL din primărie, păcat că festivalul nu mai e la noi, dar cine știe, poate atunci când târgumureșenii nu vor mai vota ca idioții, așa cum le cântă foștii tovarăși și actualii băieți cu ochi albaștri, se va intra în normalitate și festivalul va reveni în locul consacrat!
Interesele pedeliste, pe motiv de salvare a Peninsulei sau cum pedeliștii mureșeni sunt mereu în căutare de afaceri pentru abonații, camarila și idioții lor din servicii secrete și nu doar.
am avut o discuţie serioasă cu şeful acestui festival legată de susţinerea pe care am avut-o în 2012, dar şi în perspectivă. Locaţia pe care am prevăzut-o pentru anul acesta e Parcul Municipal, să sperăm că ni se va ceda acel teren de 14 hectare, va fi o locaţie care va da, pentru foarte mult timp de acum încolo, seriozitatea şi grandoarea acestui festival", a spus Florea. (http://www.ftr.ro/primarul-din-targu-mures-nu-este-de-acord-cu-mutarea-festivalului-peninsula-la-cluj-63071.php)
P.S Partea proastă e și că Peninsula merge la alt pedelist. Cine știe ce afaceri învârt Boc și mafioții PDL Cluj-Napoca pe amplasamentul respectiv? Pedeliștii au dovedit că sunt uniți în afacerile de partid și aici nu vorbim numai de pistoale Glock pentru poliția locală, de patinoare de 200.000 de euro, de echipe de partid pe firme de porci din PDL, pe futsal, baschet și alte anomalii pe banii publici și pe pedeliști rupți în fund, pe Studcard pentru decontarea banilor de la proștii de contribuabili, pentru parcări subterane și Weekenduri pe firme care lucrează la primării PDL, pentru bandiții care transportă rromi, copii, studenți, elevi ca să deconteze sutele de mii de euro de la prostovanii care nu știu unde se fură banul lor de la buget!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.