marți, 29 ianuarie 2013

Polițiștii locali din Târgu-Mureș se fac că muncesc. Cică disciplinează pietonii. Pe când disciplinarea celor care parchează pe trotuare și pe treceri de pietoni sau la 1 cm de trecerea de pietoni?!



Polițiștii locali din Târgu-Mureș se fac că muncesc. Cică disciplinează pietonii. Pe când disciplinarea celor care parchează pe trotuare și pe treceri de pietoni sau la 1 cm de trecerea de pietoni?!

Șmecherașii de la poliția locală Târgu-Mureș s-au apucat să muncească. După afacerea pentru bandiții din primărie, pentru care cretinii în uniformă lipeau autocolante mincinoase pe bani publici, în timpul serviciului (afacerea atacul vandalilor știut doar de borfașii PDL și gașca de libidinoși care îi pupă în fund, în uniformă, dosar la Parchet, nu și la DNA, care a refuzat cu grație), până când bandiții le vor face rost de afacerea paza școlilor, inșii cu pistoale Glock cumpărate prin normă PDL pe țară, toți pedeliștii cumpărând de la firma Lotus, și cu șef parașutat de la SRI, se laudă că disciplinează pietonii. Până la disciplinarea pietonilor, pramatiile poate consultă legislația și verifică articolul cu parcarea interzisă la 25 m înainte și după trecerea de pietoni semnalizată! Bandiții în uniformă se fac că nu știu, cum la fel fac și polițiștii de la rutieră subordonați leprelor portocalii, pe motiv de parcări cu plată pentru gașca de partid (duhoarea de Tracia Trade, altă abonată la afaceri pe primăria lui Florea). Bandiții să verifice, înainte să se ia de pietoni, că pe trecerile de pietoni porcii pe banii publici au făcut parcări cu plată delimitate cu creta, iar unul care vrea să traverseze legal trebuie să ajungă până în mijlocul benzii de circulație! Până când bandiții ăștia nu vor interzice parcare la măcar 10 m înainte și după trecerea de pietoni nu au drept să facă pe nebunii.  Și, atenție, un copil nu vede peste capota mașinii care e parcată de bolovan în buza trecerii. Vreți, târgumureșeni, ca porcii ăștia să vă omoare copiii?! O dovadă în plus că regulamentul de pe vremea comuniștilor era pentru siguranța cetățeanului. Vreți ca bandiții să fie sursa accidentelor prin afacerile pe care le fac cu abonații pe parcări în buza trecerii de pietoni? Și apropo, cum să simțiți să dați 3 lei pe oră ca să parcați pe marginea carosabilului?! Prostiți? Așa și trebuie!  O altă consecință a politicii să nu votăm maghiarul care să fure ce poate fura azi românul!

În scopul prevenirii şi diminuării accidentelor rutiere în rândul pietonilor, structura de Siguranţă Rutieră din cadrul Direcţiei Poliţia Locală Tg.Mureş, a declanşat în intervalul 14 – 27.01.2013, o acţiune amplă de „disciplinare” a pietonilor. Prin demersurile specifice, poliţiştii locali au  urmărit cu precădere „modul şi locurile de traversare şi respectarea culorii semaforului”, sens în care, s-a prevenit trecerea ilegală a căilor de comunicaţie, în peste 400 de cazuri, s-au aplicat 200 de avertismente şi 140 de sancţiuni contravenţionale, conform art. 167, lit. d) din O.U.G. nr. 195/2002.  Principalele zone în care pietonii s-au expus accidentelor sunt: Centrul municipiului. Str. Gheorghe Doja, de la intersecţia cu B-dul 1848 şi până la intersecţia cu B-dul 1 Dec. 1918. Str. Călăraşilor. B-dul 1 Dec. 1918. Str. Cuza Vodă. Piaţa Republicii şi str. 22 Dec. 1989.  Pe această cale, rugăm concetăţenii să respecte normele în vigoare, pentru a nu-şi pune în pericol integritatea fizică sau chiar viaţa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.