duminică, 20 ianuarie 2013

SRI Mureș, 31 de săptămâni de la manipularea porcilor PDL Mureș în campania pentru Florea. Cu funcționari și cu bani publici! Te simți sau mai bine dai cu... tasta?!



SRI Mureș, 31 de săptămâni de la manipularea porcilor PDL Mureș în campania pentru Florea. Cu funcționari și cu bani publici! Te simți sau mai bine dai cu... tasta?!
S-au împlinit 31 de săptămâni de când lăturile din primărie, PDL Mureș, sereiștii expirați și alți borfași de funcționari publici au pus la cale atacul imaginar al vandalilor. Desigur, cel premeditat, pentru că bandiții vroiau să cumpere pe bani publici, înainte de alegeri, exact obiectul care stă la baza anunțului vandalilor. Pe licitatiapublica.ro găsiți afacerile bandiților din primărie cu autocolante și pliante. Dacă nu ghiciți ce pliante put a hoit PDL căutați pliantele băgate în plic de bandiții cu campania lui Florea și comparați-le! DNA Mureș nu se bagă, cică nu e corupție un fleac de cheltuire a banului public în campania derbedeilor aleși etnic, dosarul cu vandali e la Parchet, poliția i-a prins pe bandiții lui Bretfelean, fost SRI-ist care știe ce vorbește, cum a declarat Florea, dându-l pe ăla vinovat de manipulare, atenție SRI Mureș, vă acoperiți între voi sau e doar un rahat de politică pentru PDL?!
Dacă nu există sereiști care să se simtă ne adresăm posibililor SRI-iști pe care nu i-a văzut nimeni la față, dar îi știu după semnătură: inginerul Fodor, profesorul Gall, cetățeanul Istrate. Niște oameni la fel de reali ca și vandalii imaginari ai porcilor PDL Mureș. Cine plătește pentru cheltuirea banilor publici prin borfași de pupincuriști ai lui Florea?
1.     SRI Mureș, care este poziția ta față de  pericolul vandalilor, anunțat de borfași pe siteul primăriei și pe autocolantele lipite de polițiștii locali subordonați lui Florea?
2.     Care este poziția ta față de Florea, care creditează manipularea, spunând că fostul SRI-ist știe ce vorbește. De când foștii SRI-iști/Bretfelean știu mai bine ca actualii SRI-iști ce se întâmplă în orașul cu vot etnic dirijat?
3.     Care sunt sancțiunile primite la SRI de Bretfelean?
4.     Unde sunt sesizările cum că pentru cineva se arogă atribuții de sereist, el fiind un amărât de funcționar public?
5.    Fiind renumele SRI în joc, unde este ancheta privind autocolantele cumpărate de primărie, asumate de Florea prin semnătură, prin care este prezentat Florea ca factor de ordine. Gașca din primărie are pe licitatiapublica exact afacerea autocolante A4, 3000 de bucăți, cu 1900 de euro din banii târgumureșenilor? Verificați folosirea banului public pe provocări etnice(mesajele fiind scrise în limba română!) și încercarea de a obține haos în oraș, punându-se în pericol climatul de liniște și ordine?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.