luni, 7 ianuarie 2013

Șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș vă invită să închiriați apartamentele cumpărate pe bani publici și care nu se amortizează nici în 15 ani. Afacere dedicată pe Bența



Șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș vă invită să închiriați apartamentele cumpărate pe bani publici și care nu se amortizează nici în 15 ani. Afacere dedicată pe Bența
Interesele unor bandiți din Primărie Târgu-Mureș vă sunt arhi-cunoscute, ei având numai șmecherii pe firme dedicate și inși de partid. Și dacă le faci rromilor locuințe după alegeri, pe dedicatul tău constructor Bența (dragostea javrelor de pedeliști și la afacerile cu reabilitări termice, reabilitare Cetate și așa mai departe), prin garsoniere de 1,2 miliarde lei bucata, apropo, bandiții din primărie nu le iubesc cuiburi pentru țigani, așa cum au numit rasisții împuțiti pe siteul pe bani publici (poliția locală a stârpit cuibul de țigani) dacă ne amintim, ce ar fi să faci o mega-afacere cu locuințe închiriate? Text pe siteul pe bani publici al administrației locale, acolo unde apar toate rahaturile de propagandă copiate de pe siteul înregistrat pe Chioreanu.


Municipiul Tîrgu - Mureş aduce la cunoştinţa persoanelor interesate că în perioada 07.01.2013- 25.01.2013 se pot face înscrieri pentru locuinţele situate în B-dul Pandurilor, nr. 44-46, în număr de 136 unităţi locative, achiziţionate conform HCL nr. 91/2012.
Chestia asta, coroborată cu ce a apărut la siteul de propagandă înregistrat pe Chioreanu,


Potrivit reprezentanților primăriei, aceste apartamente NU sunt în regim ANL, astfel că chiria lunară va fi de 2 euro/mp. La un apartament cu o cameră costurile lunare se vor ridica la 100 euro, iar la cele cu două camere 150 euro, la aceste costuri se vor adăuga și utilitățile.
Șmecherașii din primărie și consiliul local cu interese portocalii au inventat o altă modalitate de a investi în folosul unor firme apropiate. Când se calculează 150 de euro chirie la un apartament cu două camere care costă peste 25.000 de euro, la un calcul rapid aflăm în cât timp, fără alte investiții, s-ar amortiza afacerea șmecherașilor: 166 de luni, adică 13 ani, adică timp ca să votați leprele PDL vreo 4 mandate. Vi se pare normal să se cheltuiască milioane de euro din banii târgumureșenilor pe afaceri dedicate? Vi se pare normal ca porcii din primărie și consiliul local să distrugă sistemul centralizat de termoficare și pentru a se face credit de 6 milioane de euro pentru cei care nu și-au permis să își cumpere centrală proprie, dar pe care bandiții le-o vând cu plata în rate? Vi se pare normal ca aceiași porci ai banilor publici să vă cheltuiască sute de mii de euro pe patinoare artificiale și să obțină nici a 10-a parte din bani într-un an? Toate aceste argumente conduc la idee că bandiții din primărie și consiliul local au inventat comu-capitalismul! Regimul care mimează interes pentru cetățean, de tip comunist, dar pramatiile urmăresc doar să facă bani pe firme dedicate, în sistem capitalist, pe constructori dedicați.
P.S Ultima oară erau la putere unii, USL-iștii. Ăștia nu au afaceri de partid ca javrele portocalii sau abonați la terminarea banului public? Așteptăm ca partidele de la putere să conștientizeze că pot fura și ele din banul public, la Târgu-Mureș sau aiurea, dacă nu cumva au membri mai proști decât îi credeam. Ei nu au vreun Bența care să pupe banul public pe turnurile lui (towers), numai gașca lui Florea are?! Rușine, USL! Afacere exact după tiparul locuințe pentru rromi, după alegerile locale, dovadă că băieții veseli și portocalii vara nu dorm și fac mereu ceea ce le permite dezinteresul nesimțit al târgumureșeanului care votează pentru hoții de români, ca să nu îl fure ungurii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.