sâmbătă, 12 ianuarie 2013

SRI Mureș și Curtea de conturi, 30 de săptămâni de la manipularea ordinară a porcilor în campania pentru Florea. Cine plătește minciuna, folosirea funcționarilor publici și cheltuiala făcută de bandiți pe firme abonate?! Sau rahatul etnic trebuie să plutească, iar?



SRI Mureș și Curtea de conturi, 30 de săptămâni de la manipularea ordinară a porcilor  în campania pentru Florea. Cine plătește minciuna, folosirea funcționarilor publici și cheltuiala făcută de bandiți pe firme abonate?! Sau rahatul etnic trebuie să plutească, iar?
Știm că insistăm degeaba, băieții de la SRI au obrazul…obraz, știți cum se zice în popor și că nu se vor simți mai mult decât în afacerile extra-școlare cu articole semnate fictiv, nesemnate și aduse la ziare sau date propagandiștilor PDL. Totuși, dacă există vreo fărâmă de bun simț la angajatul pe bani publici, recte SRI-ist:
Până când statul va binevoi să verifice ce bani au cheltuit bandiții din primărie și partid în campania pentru Florea și porcii lui:
1.     SRI Mureș, care este poziția ta față de  pericolul vandalilor, anunțat de borfași pe siteul primăriei și pe autocolantele lipite de polițiștii locali subordonați lui Florea?
2.     Care este poziția ta față de Florea, care creditează manipularea, spunând că fostul SRI-ist știe ce vorbește. De când foștii SRI-iști/Bretfelean știu mai bine ca actualii SRI-iști ce se întâmplă în orașul cu vot etnic dirijat?
3.     Care sunt sancțiunile primite la SRI de Bretfelean?
4.     Unde sunt sesizările cum că pentru cineva se arogă atribuții de sereist, el fiind un amărât de funcționar public?
5.    Fiind renumele SRI în joc, unde este ancheta privind autocolantele cumpărate de primărie, asumate de Florea prin semnătură, prin care este prezentat Florea ca factor de ordine. Gașca din primărie are pe licitatiapublica exact afacerea autocolante A4, 3000 de bucăți, cu 1900 de euro din banii târgumureșenilor? Verificați folosirea banului public pe provocări etnice(mesajele fiind scrise în limba română!) și încercarea de a obține haos în oraș, punându-se în pericol climatul de liniște și ordine?

 
P.S.Elena Curcă, de la DNA, scrie că nu e corupție care să merite anti-ul dinainte, dacă există un dosar al afacerii autocolante în campania lui Florea la Parchet! Dosar 3570/p/2012, pentru cei interesați!

Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures







Cod de identificare fiscala: 4322823



Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures



Telefon: +40 0265268330



Fax: +04 0365801856











Ofertant: MEDIA FACTORY INTERNATIONAL SRL







Cod de identificare fiscala: RO28492078



Adresa: STRADA LUNGA NR 1, Sangeorgiu de Mures



Telefon: +40 757058059



Fax:







Detaliu produs / serviciu / lucrare







Denumire: Autocolante A4







CPV: 22462000-6 -



Materiale publicitare (Rev.2)







Unitate de masura: bucata







Data publicare: 01.04.2012 20:58







Descriere:



Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0











Detaliu achizitie







Denumire: [DA2850300]



Autocolante a€“ format A4
Cantitate: 3000.00
(bucata)
Data initiere: 23.04.2012 14:27

Data limita etapa: 26.04.2012 17:00
( Ofertare )
Pret maximal: 2.78 RON
(0.64 EUR)

“Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş deţine informaţii certe potrivit cărora reprezentanţi ai unor formaţiuni politice, în cârdăşie cu grupuri de interlopi, vor vandaliza, în nopţile premergătoare alegerilor din 10 iunie, imobilele şi autoturismele din oraş, prin lipirea de afişe denigratoare, atentând la ordinea şi liniştea publică precum şi la siguranţa şi integritatea bunurilor cetăţenilor municipiului.Pentru preîntâmpinarea unor astfel de acţiuni menite a crea derută, confuzie şi nelinişte în rândul locuitorilor precum şi pentru protejarea bunurilor acestora, Primăria solicită sprijinul autorităţilor competente, în sensul depistării acestor acţiuni, identificării şi sancţionării făptuitorilor conform legislaţiei în vigoare. Primarul municipiului Tîrgu-Mureş, dr. Dorin Florea, se adresează, în egală măsură, cetăţenilor oraşului, rugându-i să sesizeze orice act de vandalism, apelând – prin Dispeceratul Integrat de Urgenţă – tel. 112 (apel gratuit) instituţiile statului abilitate a lua măsuri pentru protejarea bunurilor cetăţenilor, respectiv să se adreseze echipajelor de ordine publică aflate în misiune de patrulare în cartiere.Primarul municipiului are încredere în puterea de discernământ a târgumureşenilor, fără deosebire de naţionalitate, precum şi în corecta apreciere a eforturilor primăriei pentru asigurarea integrităţii bunurilor cetăţenilor şi ale oraşului”.
Descriere:



Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0

Citeste mai mult: Tichie de mărgăritar pentru șmecherii din primărie: autocolante de 1800 de euro!

Citeste mai mult: Autocolantele pentru diversiunea securistă a primăriei Târgu-Mureș – cumpărate de la Media Factory? Acțiune cu premeditare?! Verifică cineva de ce au fost capabili borfașii pe bani

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.