miercuri, 30 ianuarie 2013

Exemplul Becali are fani! Sechestrare de persoană și rasism din partea presei. Pe când o sesizare la CNCD, după exemplul cu rasiștii din Poliția locală Târgu-Mureș?



Exemplul Becali are fani! Sechestrare de persoană și rasism din partea presei. Pe când o sesizare la CNCD, după exemplul cu rasiștii din Poliția locală Târgu-Mureș?
Priviți și citiți hal de dreptate pe care și-a făcut-o unul și care mai e și probă în instanță dacă cineva e deștept și îl dă în judecată pe sechestrator! Dacă vi se pare că pute a model Becali nu vă înșelați. Dar și cei de la wowbiz sunt niște adevărați care pot fi dați în judecată pentru că în prostia lor ăștia scot etnia în evidență, ca niște adevărați români de caracter, iar agresorul care nu merge la poliție și își face propria lege e…un tânăr ardelean!
Video incredibil! Tiganusul asta nu va mai fura biciclete in viata lui - Un tanar ardelean l-a prins si l-a torturat! L-a sechestrat intr-un beci si l-a amenintat cu o teava in mana urland la el: "Mai furi biciclete ma!?"
Un copil de tigan a furat o bicicleta si din nefericire pentru el a fost prins de proprietar. Acesta l-a inchis intr-un beci si a inceput sa il terorizeze tinand in mana o bara de metal. Barbatul tipa la copil, care pana la urma a cedat, a inceput sa planga in hohote si a promis tipanad ca nu va mai face niciodata asa ceva.

"Ba, mai furi?! Iti mai trebuie bicicleta ma?!" urla ardeleanul la bietul copil, in timp ce prietenii barbatului insistau si ii spuneau incontinuu sa inceteze si sa-l lase in pace.



P.S. De ce rasiștii ăștia de la wowbiz nu pun titlurile asemănătoare atunci când e vorba de alți rromi? Există țigani răi și rromi buni? Parcă titlul ales de ei e Margherita mai mult goală în platoul wowbiz și nu scrie ceva de genul Țigănușa de Margherita e mai mult goală în platoul wowbiz. Atenție!
Textul de pe site ne amintește de textul de pe siteul controlat de pramatiile din primărie Târgu-Mureș, care postau în vară: Polițiștii locali au stârpit cuibul de rromi, de parcă rromii sunt o specie care trăiește în cuib care trebuie stârpit. Măgăria a stat la baza unui dosar la CNCD, care se face că lucrează după ce Florea, mare primar iubitor de afaceri post-electorale cu rromii, se scuză în fața CNCD: cuib e ceva bun, e sinonim pentru adăpost, locuință, casă, sălaș. Cum de pramatiile lui Florea nu au postat atunci pe site, atunci când au făcut bandiții afaceri pentru Bența, cuiburi pentru țigani și au ales să se scrie că se fac afaceri pe firma abonatului pentru locuințe pentru rromi?! Și vorba aia, să nu vorbim de funie în casa spânzuratului și să numărăm câți rromi buni sunt în primărie versus țiganii care își fac cuib în ștrandul pe care îl vroiau porcii din PDL Mureș pentru afacerile abonaților lor și pentru care jigodiile pe bani publici calculaseră și cu cât trebuia să contribuie bugetul Târgu-Mureșului, adică cu milioane de euro! Și să nu numărăm externalizarea de servicii pentru rromii… buni!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.