vineri, 18 ianuarie 2013

Șmcherașii de polițiști locali se laudă că au amendat pe unul care a construit ilegal un gard. La Cucuiet, șef de asociație de proprietari, veniți să verificați garaj, autorizații, plata impozitelor?! Sau doar proștii le plătesc! Afacerile cu sensuri unice, garaje și plasarea legitimaților FCM din banii publici bat legislația și bunul simț?!



Șmcherașii de polițiști locali se laudă că au amendat pe unul care a construit ilegal un gard. La Cucuiet, șef de asociație de proprietari, veniți să verificați garaj, autorizații, plata impozitelor?! Sau doar proștii le plătesc! Afacerile cu sensuri unice, garaje și plasarea legitimaților FCM din banii publici bat legislația și bunul simț?!
Cadrele Biroului Disciplină în Construcţii şi Afişaj Stradal au  efectuat 28 verificări, pe linia disciplinei în construcţii, la diverse şantiere de pe raza municipiului Tîrgu-Mureş. Ca urmare a controalelor efectuate, au fost depistate 5 locaţii unde se executau lucrări neautorizate sau cu nerespectarea „Autorizaţiei de construire”. După întreprinderea unor activităţi specifice, au fost identificaţi investitorii, beneficiarii şi/sau după caz, executanţii acestora, fiind sancţionaţi, în conformitate cu prevederile Legii nr. 50/1991 – republicată, privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii, aplicându-se amenzi în valoare totală de 7 000 lei, dispunându-se totodată şi oprirea imediată a lucrărilor, precum şi efectuarea demersurilor necesare pentru a intra în legalitate.                                                                     
Edificator  este cazul numitului M.G., din Tg-Mureş, str. Voinicenilor, care a construit un gard fără a deţine „Autorizaţie de Construire” eliberată de Administraţia Publică Locală motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional cu suma de 1 000 lei, complementar dispunându-se intrarea în legalitate.
În perioada de referinţă s-au înregistrat 13 sesizări  de la diverşi cetăţeni,  la care agenţii din cadrul Biroului Disciplină în Construcţii şi Afişaj Stradal au executat verificări, au dispus măsuri pe cale de consecinţă  şi au răspuns în scris petenţilor.
Textul este pe siteul folosit de bandiții din primărie  pentru atacuri la adresa rromilor (țiganii cu cuibul stârpit de poliția locală, dosar la CNCD) sau pentru manipularea etnică în campania lui Florea(vandalii care atacă orașul și doar porcii de polițiști locali și șeful lor fost SRI-ist știu de atacul imaginar, dosar nu la DNA, care s-a spălat pe mâini, ci la Parchet!). După cum vedeți, polițiștii locali se laudă că au dat amendă unuia pentru gard ilegal. Îi invităm frumos să caute pe strada George Coșbuc, până la trimiterea sesizărilor oficiale către primărie, poliție și presă, autorizațiile de construire grădină pe Cucuiet Ioan(40 mp folosiți fără jenă de individ), autorizația pentru folosirea curții centralei termice(200 mp dați cadou de porcii din primărie pentru ce prestări?!),  pentru construire garaj din elemente inflamabile, plata impozitelor (în caz că jegurile din primărie i-au dat șmecherașului subordonat autorizație) și să îl amendeze pe individ pentru parcarea ilegală, pentru ferma de câini care îi păzesc mașinile! Bandiților, individul promitea parcări și celor care nu aveau mașini(sic!) și abonamente FCM, nu încercați să îl acoperiți din interesele voastre jegoase de partid.  Dacă nu vin bandiții ca să aducă dovezi că individul nu a comis ilegalități locatarii din zonă vor începe demersurile pentru schimbarea șefului de asociație cu unul fără afaceri cu bandiții portocalii.  Vreți hârtii oficiale, le veți obține și să nu îndrăzniți să scrieți că grădina individului are flori frumoase care înfrumusețează cartierul, cum au răspuns bandiții lui Florea la o sesizare din anul trecut!Alo, bandiți, pupincurismul nu vă salvează postul, nu vreți sesizări și pentru abuz în funcție pentru că îi amendați pe unii și vă pupați cu alții, băieții buni care adună semnături pentru afacerile trepădușilor PDL!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.