joi, 10 ianuarie 2013

Șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș vor acum să cumpere teren supraedificat cu un aerodrom certificat pentru operarea în siguranță a aeronavelor civile! Afacere din interesele porcilor PDL?!



Șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș vor acum să cumpere teren supraedificat cu un aerodrom certificat pentru operarea în siguranță a aeronavelor civile! Afacere din interesele porcilor PDL?!
Șmecherașii din Primăria Târgu-Mureș care sunt interesați de autocolante înainte de a folosi autocolante în campania electorală a lui Florea, bandiții care inventează afaceri pentru firme PDL, cei care îi livrează afaceri fără număr lui Maior, Poruțiu, Borșan și alții ca ei sau care pun afaceri de milioane de euro dedicate lui Bența după alegerile locale vor teren supraedificat cu un aerodrom certificat pentru operarea în siguranță a aeronavelor civile! Toată lumea știe că bandiții de primărie și partid au pus ochii pe aeroclub, acum urmează să se cumpere teren pentru aeroclub din banii prostimii, ca să se livreze vechiul aeroclub unui afacerist dedicat la Bența? Curtea de conturi și DNA, verificați ce afaceri face gașca PDL Mureș pe firmele PDL și camarila și cum e  și cu publicitatea de sute de mii de euro pe firmă dedicată care merge cu presa la notar? Atenție, bandiții banului public nu dorm niciodată, cine verifică rahaturile din primărie pe FCM, City us, scaunele lui Bența, instalația de nocturnă pentru familinul lui Maior(200.000 de euro), patinoarele de 200.000 de euro pe Remo și alte mizerii pe inși și interese din PDL Mureș? SRI Mureș, tu dormi sau e mai ușor cu datul cu anonimatul în presă?! Ne scuzați!
Rahat de pe siteul târgumureș.ro, folosit de bandiții de partid cu campanii pentru Florea, atacuri rasiste la adresa rromilor (țiganii cu cuibul stârpit) și cu propagandă pentru Maior, pe care bandiții lui Florea îl vor din nou viceprimar ilegal! Prin atacarea vicelui legal PNL și prin băgarea în față a întreținutului cu bani publici ai găștii PDL Mureș din primărie! Și, instituții de control, poate verificați cum au făcut javrele astea angajărilr în primărie, dacă au ajuns unii cu cățel și purcel să fie angajați în instutuția la care au fost pupincuriști!
Municipiul Tîrgu-Mureş, cod fiscal: 4322823, cu sediul în P-ţa Victoriei nr.3, anunţă licitaţie publică deschisă, în vederea achiziţionării unui teren supraedificat cu un aerodrom certificat pentru operarea în siguranță a aeronavelor civile.

Caietul de sarcini al licitaţiei poate fi procurat de la sediul Municipiului Tîrgu-Mureş, P-ţa Victoriei nr.3, camera 85, începând cu data de 13.12.2012, zilnic între orele 8 – 12, iar în zilele de marţi şi joi şi între orele 14-16.

Termen de depunere a ofertelor: ofertele se vor depune la sediul Municipiului Tîrgu-Mureş, P-ţa Victoriei nr.3, camera 13, până la data de 28.01.2013, ora 12.
Desfășurarea licitaţiei va avea loc la sediul Municipiului Tîrgu-Mureş din P-ţa Victoriei nr.3, camera 45, în data de 29.01.2013, ora 1100.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.