miercuri, 30 ianuarie 2013

Românii nu sunt rasiști, Doamne ferește. Doar unii dintre ei! Și pramatiile din poliția locală Târgu-Mureș și cretinii din primărie



Românii nu sunt rasiști, Doamne ferește. Doar unii dintre ei! Și pramatiile din poliția locală Târgu-Mureș și cretinii din primărie
Atrăgeam atenția ieri asupra mizeriei postate de wowbiz, video și text, cu un…tânăr ardelean care sechestrează un… țigănuș care îi furase bicicleta. Atrăgeam atenția asupra modelului Becali și asupra faptului că tembelii de la wowbiz făceau și discriminare, prezentând etnia copilului, pe când celălalt, sechestratorul era…un tânăr ardelean. Nu e o noutate că unii dintre români sunt rasiști împuțiți, dovadă că și la Târgu-Mureș niște pramatii de subordonați ai primăriei au pus pe site Polițiștii locali au stârpit cuibul de rromi, pentru ca bandiții de pupincuriști ai lui Florea să revină: Polițiștii locali au evacuat persoanele fără adăpost! Unde e glumița cu zburătoare, rasiști împuțiți și mai căutați-vă între voi, că nu e frumos să râzi de alții din etnie și să faci și tu parte din ea! Dar asta se știe, deja, iar atacul rasist al bandiților din poliția locală, aceeași care lipea autocolante cu vandali închipuiți de sereiști expirați, dați afară nesecret  și de pramatiile din PDL Mureș, pe banii publici, sunt în dosarul de la CNCD, instituție care l-a amendat pe un întreținut al primăriei PDL al lui Florea, tot de la PDL Mureș (afacerea sondaje, Curtea de conturi verifici ce afaceri fac ăștia și dacă vreun escroc nu a cheltuit banii publici pe sondaje PDL Mure?!), atunci când a făcut remarci naziste, dar le cruță pe pramatiile lui Florea care se apără spunând cuib e ceva frumos, e sinonim pentru adăpost, locuință, casă, sălaș. De ce nu vă treceți, pramatiilor, în declarația de avere că locuiți în…cuib dacă cuvântul nu e peiorativ la etnie?! Pardon, dacă vă doare!
Și cum românul nu e rasist, doar unele pramatii din sânul neamului și bandiții cu interese PDL, ia citiți ce minuni de comentarii au băgat unii, la știrea respectivă. Desigur, am scos numele idioților, pe care le găsiți pe siteul respectiv. Să mai menționăm că unii dintre idioții ăstia au ca poze de Facebook copiii lor?!

  

 Dar e foarte funny ca daca zice cineva de al' mic ca e tigan, gata se sarea see you gura ca e rasism...dar chiar si in stire, s-a subliniat faptul ca "atacatorul" e ardelean...care-i relevanta? :)))

    ba mai furi zi ba! saracutzu de la parintzi au invasat tot e pentru o bucata de paine ce nu face....
    Astea trebuiesc omorati.....e doar un copil.....
        si cand se face mare si o sa fie smecher de smecher mafiot o sa te omoare el pe tine cand il prinzi in casa la furat sau din masina etc..nu zic ca a procedat bine omu' ala da totusi poate o sa-i prinda bine la copil cu totu ca nu cred ..natia asta a lor fura din instinct.. nu pot sa dresezi un leu tot un pradator va ramane
        omul nu a facut decat sa i dea o lectie ,nu l-a batut ,doar l-a speriat...acum poate copilul o sa se gandeasca de doua ori inainte sa mai fure...daca i-l lovea nu aveam niciun respect pt omul asta...asa...cred ca a procedat corect
        Da, dar este un copil prea mic si din acest caz ar putea ramane cu sechele psihice...
    Marcel Florea · Goldis Arad
    Eu am mancat 3 ani din aceeasi farfurie see you un prieten tigan sau rrom...ma rog. Ii accept pana la furt, viol, jaf...etc. Acolo imi dispare orice urma de bun simt as mai avea si i-as condamna...macar la munca silnica pe viata!
    Pai nu a dat. Tocmai ca a facut bine ca nu a dat. Dar si sperietura a meritato. Acum e mic...cand e mare iti ia beregata, 'tule mama lor de jegosi.
        astia merita extirpati ca pe o maea stricata...pun pariu ca puradelu dupa ce a plecat de acolo deja se gandea in gandul lui cum sa il faca din nou sa se razbune...ei au asta in sange si nu-i mai poate schimba nimeni...nu ia schimbat pe unii 10,,20 de puscarie si credeti voi ca i va schimba o simpla bataie...astia sunt obisnuiti cu asa ceva ..crezi ca acasa primeste tratamente mai bune..sau tacso cand o bata pe masa cum e??? are de unde invata!!!!
    Am lecuit si eu pe unul care fura biciclete. Dupa bataia care a luat-o sigur nu ii mai trebuie biciclete. Dar macar ala era mult mai mare. Lasa ca nu i-a stricat deloc corectia.
    noh ala the ardelean...cum adica ma...fura si tu nici macar sa il sperii nu ai voie? pai eu I dadeam si doua palme nu doar il speriam.
    rau ai facut ca nu iai dat unu pe cocoasa.
    bietul copil? dai dreacu sa se invete ca numai de asa ceva sunt in stare ;).
        mai bine ai rupea capul dar sar putea sa o pateasca ca si gigi berbecali sa al aresteze pentru sechestrare de persoane
        Imobilizarea unui infractor prins in flagrant nu e infractiune. Becali a facut pe politistul si s-a dus el si dupa infractori, si dupa masina!

        Solutia de bun gust care s-ar fi impus ar fi fost pedepsirea capitala a puradelului. Ingrasamant de flori! Astia nu trebuie iertati.

        Am prins unu de mana cand mi-a deschis usa de la masina, l-am carat un semafor de mana taras!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.