sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Pagubă în ciuperci! Huidu și-a închis blogul!



Pagubă în ciuperci! Huidu și-a închis blogul!
Pe blogul personal, Serban Huidu poarta o polemica dura cu toti cei care comenteaza in continuare despre accidentul soldat cu trei morti, pe care l-a provocat fostul Carcotas, in octombrie 2011, scrie wowbiz.ro. Intr-un comentariu-raspuns la un user care il critica vehement, Huidu a explicat ca accidentul a fost o intamplare, un ghinion teribil: “A fost un accident asa cum tu te poti duce la piata, aluneci pe o piatra si aia sa ajunga in capul cuiva! Cam asta e un accident! In ochii tai injectati de ura asa ceva nu exista! Sursa: realitatea.net
Ieșirile isterice ale lui Huidu și atacurile pe măsură ale celor care îl vor după gratii, după ce mașina condusă de el a curmat 3 vieți, s-au încheiat. Blogul lui Huidu e mort și îngropat, cel puțin până uită lumea. Ușurința cu care s-a dat verdictul, propaganda ordinară făcută de vedete, în special cele de la Prima, pe motiv că Huidu e băiat bun, dar a avut, dracului, ghinion, nu se va uita. Și tocmai pentru a nu se uita reiau un articol publicat pe blogul propriu și care nu a mai apucat să fie publicat în ziarul Adevărul, la rubrica consacrată, editorial în maximum 2000 de caractere.
Discovery Channel avea în urmă cu ceva timp emisiuni de genul Ce ar fi fost dacă…? Se pornea de la ideea, de exemplu, că Dr. King nu ar fi fost ucis şi se încerca brodarea unei istorii paralele, fără tragicul eveniment din Memphis. Mi-am amintit de emisiune în momentul în care încercam să îmi dau seama de ce ancheta în privinţa morţii baschetbalistului Hardy, după lovitura primită de sportiv în clubul din Giurgiu , este una chinuită şi cu semne de întrebare, în timp ce altcineva, care a ucis accidental 3 persoane, l-am numit pe Huidu , se bucură de un sprijin declarat din partea unei părţi a presei şi a societăţii şi de o cercetare aproape la vedere!
Dar ce-ar fi fost, oare, dacă rolurile erau schimbate şi în clubul din Giurgiu ar fi fost lovit Huidu? Cum el este o persoană foarte cunoscută şi cu posibilităţi materiale, este clar că doctorii şi asistentele nu se puteau juca cu presupunerile: e beat, ba nu e beat, e lovit sau nu şi se trimitea maşina cu doctor însoţitor în timp record la Bucureşti! Ceea ce este mai greu de făcut când ai ca victimă un biet negru cunoscut doar local – care a venit în România ca să poată să trimită acasă 1.000 de euro – şi nişte medici aerieni, care au fost acuzaţi, apoi, de neglijenţă! Dacă inversăm rolurile, în istoria paralelă, la volanul ML-ului s-ar fi aflat Hardy, care ar fi omorât cei 3 oameni din Logan. Condamnarea publică ar fi fost instantanee, fără ca în studiouri să vină tot felul de nebuni cu numerologia, astrologia sau colegi, ca să poată să îl scoată basma curată pe Hardy! Cum Hardy nu era puşcaş marin, ca ucigaşul lui Teo Peter , ca să fie scos din ţară, insul era rapid judecat în România şi mai mult ca sigur şi condamnat! La noi, cei bogaţi sau faimoşi nu fac puşcărie, doar proştii fără nume şi bani, iar un afro-american despre care nu se ştia mai nimic ar fi fost bun de condamnat. Desigur, acesta este un exerciţiu de imaginaţie, dar ştim deja că România este ţara tuturor posibilităţilor!
P.S. Suntem țara în care Năstase ia 2 ani de zdup, la fel ca unul care conduce mașina fără permis și fără să comită accident, în care se sare de la 20 de ani de pușcărie ceruți de procurori la zero zile de răcoare când există pramatii de vânzători de fotbaliști, șefi de partide, gunoaie protejate de PDL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.