duminică, 20 ianuarie 2013

Șmecherașii din primăria Târgu-Mureș pot să își servească abonatul, Dafcochim, cu mii de euro. Pe motiv de spații de depozitare. Bandiții ăstia controlează jumătate de oraș și nu au spații de depozitare, pentru a ajuta firmele private abonate. Rușine, pramatii portocalii!



Șmecherașii din primăria Târgu-Mureș pot să își servească abonatul, Dafcochim, cu mii de euro. Pe motiv de spații de depozitare. Bandiții ăstia controlează jumătate de oraș și nu au spații de depozitare, pentru a ajuta firmele private abonate. Rușine, pramatii portocalii!
Luni, 21 ianuarie 2013, la ora 9.00, începe distribuirea ajutoarelor alimentare care provin din stocurile de intervenţie comunitare destinate categoriilor de persoane cele mai defavorizate din România, potrivit prevederilor HG nr. 600 /2009, cu modificările şi completările ulterioare.

Cantităţile de produse alimentare destinate conform PEAD 2012/persoană eligibilă care se vor distribui sunt următoarele: mălai 5 kg, zahăr 4 kg, orez 8 kg, paste făinoase 1.2 kg, biscuiţi 0.6 kg, mazăre 1.56 kg, fasole boabe 1kg, bulion 0.8 kg, roşii în bulion 1.6 kg. Menţionăm că făina albă (16kg/persoană eligibilă) şi uleiul (7 l/persoană eligibilă) nu au sosit încă de la Consiliul Judeţean Mureş. Acestea se vor distribui la o dată ulterioară, după ce ne vor fi livrate, dată care se va comunica fiecărui beneficiar.

Depozitul de alimente se află în str. Budiului nr. 68 şi funcţionează în perioada 21-25 ianuarie între orele 9.00 – 15.00.

Pentru a ridica produsele alimentare, beneficiarii vor prezenta, după caz, următoarele acte:

    pensionari (cu pensie până la 400 lei): copie de pe actul de identitate (buletin/carte de identitate, certificat de naştere pentru minori sub 14 ani), copie de pe decizia de pensie sau mandat poştal pentru plata drepturilor;
    şomeri: copie de pe actul de identitate (buletin/carte de identitate), copie de pe carnet de şomer sau mandat poştal pentru plata drepturilor pentru şomerii indemnizaţi şi adeverinţă prin care se atestă calitatea de şomer aflat în baza de date a AJOFM pentru şomerii înregistraţi care nu beneficiază de indemnizaţie de şomaj;
    persoane cu handicap accentuat şi grav: copie de pe actul de identitate (buletin/carte de identitate, certificat de naştere pentru minori sub 14 ani), copie de pe certificat de încadrare în grad de handicap grav sau accentuat;
    beneficiari de ajutor social: copie de pe actul de identitate (buletin/carte de identitate, certificat de naştere pentru minori sub 14 ani), copie de pe dispoziţia scrisă a primarului sau mandat poştal pentru plata drepturilor.

Vă rugăm să respectaţi programarea! Neprezentarea în perioada notificată pentru ridicarea produselor alimentare se consideră „refuz ridicare produse alimentare”.

În cazul în care din motive obiective nu puteţi ridica produsele alimentare, vă rugăm să ne anunţaţi la tel. 0265-268330 int.281, între orele 9:00 – 12:00, persoană de contact: Ştefan Maria.

Comercializarea produselor alimentare primite cu titlu de ajutor este interzisă!
Textul este de pe siteul pe bani publici și propagandă pentru trepăduții portocalii, siteul cu atacuri rasiste la adresa rromilor și cu manipulări  pe bani publici de la sereiștio expirați și de la pupincuriștii lui Florea care au uitat că au statut de funcționar public, tîrgumureș.ro. Desigur, nimeni nu controlează ce fac aici pe bani publici pramatiile de la PDL Mureș, poate Curtea de conturi își bagă nasul! Doar pentru cei care nu au habar de învîrtelile borfașilor din primărie, afacerea Dafcochim, de mii de euro. Pramatiile care controlează orașul nu au spații de depozitare, ele trebuind să fie închiriate de la amicii abonați la primărie lui Florea. Poate cerem prea mult de la bandiții care au externalizat servicii până și de secretariat, pe absolventă Petru Maior, pe locuri rezervate rromilor și ei înjură țiganii cu cuib în timp ce Bența le construiește case pe banii publici țiganilor buni și care votează, probabil, jegurile portocalii pe vot etnic, ca să nu iasă maghiarul și să fure ce poate fura românul sau un alt minoritar.
Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures



Cod de identificare fiscala: 4322823

Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures

Telefon: +40 0265268330

Fax: +04 0365801856





Ofertant: DAFCOCHIM S.R.L.



Cod de identificare fiscala: RO 5864393

Adresa: STR. BUDIULUI NR. 68, CORP C1, ETAJ, Targu Mures

Telefon: 0265 264 909

Fax: 0265 268 173





Detaliu produs / serviciu / lucrare



Denumire: Spatiu de inchiriat pentru produse alimentare



CPV: 63121100-4 -

Servicii de depozitare (Rev.2)



Unitate de masura: lunar



Data publicare: 31.08.2012 13:12



Descriere:

Pretul de catalog reprezinta chiria suprafetei depozitului de 469 mp si include costurile de manipulare mecanizata ale produselor depozitate precum si asigurarea bunurilor depozitate.

Spatiul de inchiriat este situat in Targu Mures, Str. Budiului, Nr.68, si respecta toate conditiile impuse in Comunitatea Europeana. Depozitul este amplasat in incinta societatii, cu acces direct pe soseaua de centura a orasului, la o distanta de 100 m de statia de autobuz. Accesul mijloacelor de transport si a utilajelor pentru incarcare-descarcare este facilitat de existenta unei platforme betonate in suprafata de 10000 mp. Spatiul de depozitare este o cladire noua, data in folosinta de curand. Amplasamentul este autorizat pentru pastrarea produselor alimentare. Intreaga incinta este monitorizata de sisteme de alarma iar paza este asigurata non stop de firma specializata si personal propriu autorizat.





Detaliu achizitie



Denumire: [DA3283883]

Spatiu de inchiriat pentru produse alimentare si transportul acestora



Cantitate: 4.00

(lunar)



Data initiere: 19.09.2012 11:15



Data limita etapa: 24.09.2012 17:00

( Ofertare )



Pret maximal: 16,500 RON

(3,664.55 EUR)



Descriere:

-suprafeta depozitului trebuie sa fie de 469 mp si sa includa costurile de manipulare mecanizata ale produselor depozitate precum si de asigurare a bunurilor depozitate.

-spatiul trebuie sa fie autorizat pentru pentru pastrarea produselor alimentare,

- trebuie sa existe mijloacelor de transport si utilaje pentru incarcare-descarcare si sa fie facilitat de existenta unei platforme betonate

-durata contract -4 luni

Citeste mai mult: Mii de euro pentru abonata Dafcochim pentru spații de depozitare ! Pentru că șmecherașii de partid din primărie nu se pot abține de la afaceri pe firme private!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.