sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Pițurcă, te-a ajuns blestemul lui Mititelu? Amanta se plătește!



Pițurcă, te-a ajuns blestemul lui Mititelu? Amanta se plătește!
Toată lume știe rolul lui Pițurcă în afacerea care a condus la dezafilierea Craiovei de către mafia fotbalului românesc, de amestecul lui în afacerea cu Becali care a condus la valiza mită pentru fotbaliștii pe bani publici ai Clujului. Tot felul de jeguri, de pușcăriași, de bandiți pe banii publici, curvele politice ale PDL, au făcut pe plac nașilor mafioți și au scos Craiova din fotbal. Cum porcii de pușcăriași sunt și în interceptările lui Țerbea, Maior și alți faliți ca ăștia, poate jigodiile se vor întoarce, probabil, la răcoare. Salutăm lupta lui Mititelu pentru dreptate și împotriva mafiei din federație și ligă și împotriva porcilor pe bani publici care i-au furat cu interes portocaliu jucătorii și decizia ca Pițurcă să plătească, deocamdată, alte păcate, cele ale….tinereții.
EVZ.ro dixit:

Magistraţii de la Curţii de Apel Bucureşti au respins astăzi cererea lui Victor Piţurcă de suspendare a pensiei alimentare în procesul cu Victoria Blochină, până la finalizarea procesului.
Un personaj încăpățânat și orgolios
Victor Piţurcă trebuie să plătească 9.000 de euro lunar Victoriei Blochină, sumă reprezentând pensia alimentară pentru fiul lor, Edan. Aceasta este decizia judecătorilor care au analizat cererea înaintată în instanţă de selecţioner, care solicitase suspendarea deciziei privind plata pensiei până la o decizie finală a instanţelor superioare în acest proces.
Piţurcă a căştigat la Buftea
Iniţial, cererea primise un răspuns favorabil pentru selecţioner, la Judecătoria Buftea, însă Vica Blochină a făcut recurs, la Curteav de Apel Bucureşti, şi judecătorii au revenit asupra deciziei. Astfel, Piţurcă va fi obligat să plătească cei 9000 de euro şi pe perioada procesului.
Pensia alimentară, până la majorat
Vica Blochină l-a dat în judecată pe Victor Piţurcă în 2012, pentru a-l forţa pe acesta să-şi recunoască fiul, Edan, în vârstă de cinci ani, copil rezultat în urma unei relaţii extraconjugale pe care selecţionerul a avut-o cu fosta dansatare. Instanţa a constatat că micuţul Edan este fiul lui Piţurcă şi, prin urmare, antrenorul naţionalei trebuie să plătească pentru întreţinerea sa până la vârsta majoratului.

Citiţi mai mult: Selecţionerul Victor Piţurcă, obligat să plătească o pensie alimentară de aproape 9000 de euro - Justiţie > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/selectionerul-victor-piturca-obligat-sa-plateasca-o-pensie-alimentara-de-aproape-9000-de-10.html#ixzz2J5fjcmbx
EVZ.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.