vineri, 4 ianuarie 2013

Angajat al primăriei Târgu-Mureș caut donatori pe siteul pe bani publici?!



Angajat al primăriei Târgu-Mureș caut donatori pe siteul pe bani publici?!
Mai întâi, ne-a atras atenția un anunț pe târgumureșeanul, site înregistrat pe Ioan Chioreanu, care se joacă de-a consilierul ilegalului viceprimar Maior (justiția a spus-o, în ciuda votului etnic, ordinar, al jigodiilor care votează doar contra maghiarilor, pentru orice român, fie că e vorba de viceprimar, cetățean de onoare sau alte ciudățenii contra naturii inventate de bandiții PDL!). Desigur, bandiții din primărie dau undă verde și se copiază textul pe siteul pe bani publici, tîrgumureș,ro ( cel cu atacuri rasiste, cu atacuri imaginare cu vandali, pe bani publici, în campania lui Florea, din minți bolnave de sereiști actuali sau expirați, până când cineva va intra în mijlocul mafiei și a hoților de partid și va face curățenie, desigur, nu DNA! ). Ce se menționează mai jos?
Se caută urgent donatori cu grupa sanguină A2-Rh negativ pentru un tânăr de 34 de ani, suferind de aplazie medulară şi căruia urmează să i se facă un transplant medular. Iar pe siteul pe bani publici se scrie:
Se caută urgent donatori cu grupa sanguină A2-Rh negativ pentru un tânăr de 34 de ani, suferind de aplazie medulară şi căruia urmează să i se facă un transplant medular.



Informaţii la telefon: 0365-801.866. Persoană de contact: Korpadi Gyorgy.

Un gest simplu, omenesc, care poate salva o viaţă.

Informaţii la telefon: 0365-801.866. Persoană de contact: Korpadi Gyorgy.

Vă mulţumim !
Vasăzică, un ins cu nume identic cu cel al unui director de primărie, are pe siteul pe bani publici un apel umanitar? Apel  repetat cu siteul cu propaganda pentru javrele PDL. Pentru câți alți angajați ai primăriei se fac astfel de apeluri? Probabil pentru niciunul! Ești din gașca lui Florea, ai anumite beneficii?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.