duminică, 6 ianuarie 2013

Aici sunt banii dumneavoastră, interesele pedeliste și ale camarilei de serviciu. De la manipulare la... notariat, mereu pe banii fraierilor de târgumureșeni



Aici sunt banii dumneavoastră, interesele pedeliste și ale camarilei de serviciu. De la manipulare la... notariat, mereu pe banii fraierilor de târgumureșeni
Am avut la nivel de țară un an, 2012, bogat în găinării de partid, desigur ale javrelor turbate din PDL. Astăzi vă prezentăm ce le-a fătat mintea șmecherașilor din Primăria Târgu-Mureș, afacerile fiind pe bani publici și pe firme de pedeliști sau pe abonați ai primăriei lui Florea
1.     Afacerea autocolante pentru propaganda lui Florea. Bandiții din primărie au pe licitatiapublică.ro anunț cum că sunt interesați de autocolante. La nici o lună, bandiții trimit prostănacii din poliția locală să lipească autocolante cu pericolul vandalilor care vor ataca orașul, în ultima zi de campanie electorală (sic!). Desigur, poliția-poliție nu știe nimic, doar pramatiile lui Florea știu, prin foști de la SRI. Prins cu mâța în sac, după ce polițiștii au găsit 2000 de autocolante nelipite chiar la sediul derbedeilor de polițiști locali pupincuriști portocalii, Florea o scoate pe goarnă: Bretfelean știe ce vorbește, pentru că e fost Sri-ist. Șmecherașul ăsta se face că nu știe că până și  p.locali au statut de funcționar public, care nu au cum să facă campanie electorală chit că un coleg i-a prins foto pe porcii de comunitari acum 4 ani pe Doja punând panouri pentru Florea, dar asta ține de prostia jigodiei de angajat la stat și la lipsa de discernământ a banditului!) și aruncă într-un oraș care votează etnic, ca să nu fure maghiarul ce poate fura românul, motivația: ăla e de la SRI! Sri Mureș, desigur, se face că nu știe cine e individul care a lucrat la SRI Maramureș și de unde a plecat probabil pe ușa din dos, așa cum mârîie presa locală! Afacerea a fost prezentată DNA, iar Elena Curcă a răspuns cu seninătate că nu e afacere ce ține de anticorupție, dar că există un dosar la Parchet. Să aflăm și că bandiții cu minciuna au primit și pedeapsa și că banii au fost returnați de vandalii care v-au furat banii publici pentru a face campanie lui Florea!
2.     Afacerea pliante în campania lui Florea. Pentru amatori, tot pe licitatiapublica.ro există un anunț de la o firmă abonată la primăria lui Florea, pentru...pliante. Pliante de gen, care respectă normele cerute, biguire, pliere în 3, tipărire față-verso, pagină lucioasă are exact rahatul băgat de porcii lui Florea ca fiind scrisoare deschisă, în plic închis. Cum puteți, lingăilor, să faceți o scrisoare deschisă  adresată târgumureșenilor atâta vreme cât plicul e închis și băgat în cutia personală, adică lui Nuți, Geo, Ion și așa mai departe?! Pentru porcii din primărie, ce ați făcut altceva cu cele 5000 de pliante, dacă nu le-ați folosit ca să îi înjurați, pe semnătura lui Florea, contracandidatul Frunda?! Curtea de conturi poate că va binevoi să muncească și să răspundă ce au făcut cu pliantele pramatiile de partid.
3.     Afacerea publicitate pe trinitatea televiziuni de propagandă PDL plus unul care face mobilă și are agenție de publicitate. De pe vremea lui Zereș, eminența cenușie care îi dădea anual lui Florea Omul anului, presa nu merge la licitații, ca să nu supere gașca care o controlează cu chirii, publicitate, cetățeni de onoare, invitații la supt din sticlă și publicări în colecții ale orașului, adică pe bani publici. Publicitatea primăriei venea pe Zereș care împărțea el după chef banii. Același lucru îl face în anul 2012 firma lui Marius Cătană. Deoarece eram nedumerit la telefon, omul spune; merg cu presa la notar! Adică, cum ar veni, banii îmi sunt dați mie, eu îi bag pe firma mea, care câștigă licitația minune și dau cretinilor care sunt pupincuriști o parte din bani. Curtea de conturi și DNA, vă pute de un cartel?  Informații verificabile la SRI Mureș, dacă băieții au obiceiul să (mai) asculte convorbiri și să le înregistreze. Cine nu merge la înțelegere cu Cătană, care face ce făcea și firma lui Zereș, care încerca șmecherii de genul: noi luăm publicitate de la Cantemir, dar vă o dăm la preț jegos de ...primărie, adică să rămână grosul la noi), nu pupă banul public? Păi atunci de ce mai faceți licitații și cum de Știi TV îi face propagandă gratuită lui Maior, dacă banii vin pentru publicitatea?!
4.     Afacerea pedelistului pe firmă pedelistă, pentru sondajele pentru primărie. Ce face primăria șefului Florea în an de criză? Găseștenormal să ceraă sondaje de mii de euro (parcă 5.900) pe firma înființată și deținută în acte de Munteanu, cel amendat de CNCD pentru lozinci naziste pe Facebook! Firma individului era și cu sondaje la ieșirea de la urne, așa că instituțiile statului trebuie să urmărească ce sondaje decontate  de primărie a făcut subordonatul de partid al lui Florea și pe bani publici? Ne aducem aminte că insul a ajuns colnsilier de prefect exact după un astfel de sondaj, verifică cineva dacă porcii din primărie nu decontează rahaturile de partid din banii publici?
5.     Afacerile cu fotbal pentru elevi. Bandiții din primărie au reușit să pună la cale 3 cupe ale liceelor, cu premii(țineți-vă bine, de 15.000 de lei doar pentru locul 1!). Desigur, afacerea era cu FCM pe afiș, ca să mănânce un ban și amicul Maior și familionul lui și pe o firmă de echipamente sportive, ca să iasă și ea din rahat. Decontări de zeci de mii de euro, ca să nu mai spunem cât au costat momentele artistice gen Bănică JR.
6.     Afacerile la Weekend,  de la reparații la tobogane și pompe, pe firmele înființate de Poruțiu, Borșan și alții din camarilă, afacerile pe străzi, reabilitrăi termice, parcări, pe Cătană, Bența, Senin și așa mai departe.
7.     Decontările bandiților din primărie pe Siletina. Șmecherașii au inventat Transporturile terestre ale primărie, care nu se știe ce sunt alea; transport rromi, transport pensionari, transport elevi la bazine, alte rahaturi de partid. Siletina e de două ori subvenționată, o dată pe asociere și o dată ia mălaiul direct de la javrele din primărie. Sute de mii de euro anual direct pe Siletina lui Maior!
8.     Afacerile cu transport la bazine. Bandiții care au inventat  afacerea balon pentru bazin pe firmă abonată (250.000 de euro) aveau nevoie să mai deconteze ceva. Au inventat transportul elevilor la bazine. Adică, te ajută ăștia, tu doar plătește abonamentul la bazin, că își cară copiii Siletina lui Maior.
9.     Afacererile pentru Țerbea. Propaganda portocalii spune că la revelionul pensionarilor au fost peste 5000 de fomiști. La o populație de 150.000 de oameni și să spunem că 70.000 ar fi pensionari, cifra e astronomică. Nu contează, nu decontați dumneavoastră din banii publici. Gașca lui Florea mai avea și altă afacere dedicată pentru Florea, închirierea scaune cu 4,5 euro bucata. La 2000 de scaune disponibile, Țerbea cel cercetat pentru mită în elicopter și fostul scos din pușcărie prin Constantinescu putea face 10.000 de euro în 2 ore. Ce afaceri au făcut putorile din primărie pe Țerbea poate răspunde Curtea de conturi.
10. Afacerea cu patinoar pe abonata firmă sibiană Remo. Desigur, bandiții din primărie au făcut praf 200.000 de euro acum vreo 3 ani, pe primul patinoar. Ce mai contează că fac praf alți bani și că nu se amortizează nici 10 la sută din bani aruncați pe firme abonate sau ale găștii de partid? Prostimea nu mai votează până în 2016!
Cum suntem în 2013 să aveți parte de un an mai bun și fie ca instituțiile statului să își facă datoria și dacă inșii ăștia au creat un sistem mafiot, de afaceri dedicate și de partid, în condițiile în care USL trebuie să facă ordine după jaful PDL, să își primească pedeapsa și banii publici să fie recuperați! Târgumureșeanul trebuie să înțeleagă, nu mai suntem în martie 1990, nu fură ungurul Ardealul, nici măcar nu pupă cei din UDMR mai mult de 3-4 afaceri din bani publici de la primărie. Banii se duc la romîni sau la alți minoritari, mai puțin maghiarii, astfel că prostia asta cu mai bine să fure românul decât să fure maghiarul trebuie să înceteze. Dovada că nu mai țin astfel de texte este și decesul vesel al PUNR, că PRM nu mai pupă parlament și că PNG e și el pe moarte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.