miercuri, 7 august 2013

Azomureș plus Primăria Târgu-Mureș egal love. După înjurăturile de rigoare de la politrucii portocalii



Azomureș plus Primăria Târgu-Mureș egal love. După înjurăturile de rigoare de la politrucii portocalii
Azomureșul atât de hulit de pedeliștii din primărie, de presa agramaților de partid, simte nevoia în 2013 să facă ceva pentru societate, ați ghicit, alături de primărie. Dacă tot te-au criticat ăia, dacă tot au scris bandiții din presa controlată de leprele portocalii zeci de articole despre cât de poluator și de nașpa ești, nu e păcat să nu faci afaceri cu șmecherașii de partid?!
Afacerea bloc alimentar. Cu Maior verificator
Grădiniţa “Arlecchino” din Târgu-Mureş a inaugurat, ieri, lucrările de amenajare a blocului alimentar. Cu ajutorul Primăriei Târgu-Mureş şi al sponsorilor, unitatea dispune de mobiler nou, aparate de gătit şi tot ceea ce este necesar pentru funcţionarea în bune condiţii a acestuia.
La inaugurare au fost prezenţi reprezentanţi ai sponsorilor, Primăria Târgu-Mureş, SC Azomureş SA, SNGN Romgaz SA, şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş. “Aşa cum am spus-o întotdeauna, omul sfinţeşte locul. Vreau să-i mulţumesc doamnei director dar şi Societăţilor Romgaz şi Azomureş care, de fiecare dată când le cerem sprijinul, sunt alături de Primăria municipiului Târgu-Mureş”, a declarat consilierul local Claudiu Maior. Acesta a făcut o invitaţie copiilor de a participa, de Zilele Târgumureşene, pe scena Parcului municipal. “Le mulţumesc tuturor şi Inspectoratului Şcolar Judeţean, şi inspectorului şcolar geneal, Ştefan Someşan, pentru implicarea de care dă dovadă în rezolvarea problemelor existente în şcoli”, a mai precizat Claudiu Maior. http://www.zi-de-zi.ro/?p=134277

Afacerea plantare de copaci la comanda primăriei. Care primărie cumpără materialul dendrologic de la un abonat de partid?!
Azomureş a răspuns pozitiv unei acţiuni iniţiate de Primăria Tîrgu Mureş pentru plantarea a peste 2000 de arbori şi arbuşti în zona cartierului Belvedere. În urma analizei efectuate de departamentul de specialitate din cadrul Administraţiei Spaţii Verzi din cadrul Primăriei, Azomureş pune la dispoziţie următoarele specii de arbori: glădiţă – 500 buc; salcâm – 500 buc; gorun – 50 buc; stejar roşu – 700 buc; paltin de munte – 300 buc; pyracantha (arbuşti) – 100 buc. Acţiunea de plantare se va desfăşura în prima sâmbătă cu vreme frumoasă şi cu condiţii favorabile de plantat, fiind susţinută de angajaţi ai Azomureş, sub îndrumarea specialiştilor de la Administraţia Spaţii Verzi şi Direcţia Silvică Mureş. Invităm totodată locuitorii cartierului Belvedere să ni se alăture. - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/primaria-tirgu-mures-alaturi-de-azomures-planteaza-2000-de-arbori.html#sthash.IwuJC8Kg.dpufhttp://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/primaria-tirgu-mures-alaturi-de-azomures-planteaza-2000-de-arbori.html
Deocamdată, atât.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.