luni, 12 august 2013

Gășcarii lui Florea promit că Weekend-ul nu va fi furat orașului! Pentru că îl fură deja porcii din PDL Mureș?Gășcarii lui Florea promit că Weekend-ul nu va fi furat orașului! Pentru că îl fură deja porcii din PDL Mureș?

Pe această cale vreau să le transmit un mesaj clar politicienilor care uneltesc şi vor să pună mâna pe acest complex : Week-End-ul va fi al cetăţenilor din Tîrgu-Mureş şi nu vom permite nimănui să îl fure oraşului ! ” a declarat consilierul Claudiu Maior. „E foarte plăcut, apa nu este deloc rece şi totul e frumos aici. Încă nu ştiu foarte bine să înot, dar bazinul acesta este foarte bun pentru noi, cei mici. Am venit cu părinţii, cu mama şi cu tata şi sunt foarte bucuros că pot să înot acum în acest bazin.”, ne-a declarat încântat primul intrat în apă, un băieţel numit Cătălin, în vârstă de şapte ani. În doar câteva secunde, bazinul a căpătat viaţă, o mulţime de copii bălăcindu-se în apă, singuri, sau în braţele mămicilor.  - See more at: http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/home/articol/un-nou-complex-pentru-copii-la-week-end.html#sthash.zuuRcNnv.dpuf
Am reprodus comunicatul agramatului care le scrie bandiților PDL Mureș pentru a arăta cam la ce nivel sunt băieții de la PR de partid. În numele scribului, Maior promite că Weekendul nu va fi… furat orașului! Și dacă e deja… furat, întreținut al lui Florea și pe clubul familionului de partid? Porcii lui Florea au pierdut proces cu Moga, cu MTS Company, procesul e în faza de contestare a executării silite și cum spunea domnul Moga suma de recuperat e undeva pe la un milion de euro! Sumă pe care o vor plăti proștii de târgumureșeni pentru care golanii PDL Mureș vin cu texte de handicapați! Nu târgumureșenii au făcut paguba de un milion de euro, nu târgumureșenii au firmele care lucrează în Week-end (amintim doar pompe și tobogan pe Poruțiu, reabilitare bazin canotaj pe Borșan, dedicațiile pe Dafcochim, Asociația Protecting People și altele, care vă fac praf milioane de euro anual!). Nu va fi furat orașului? Păi a mai rămas ceva de furat din cauza lepădăturilor din PDL Mureș întreținute de borfaș? Poate leprele din PDL Mureș și analfabeții ținuți de troglodiții ăștia vin, mai bine, cu o altă manipulare cu atacul vandalilor, imaginați de bețivani și foști sereiști. Așa ar fi mai credibili!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu