marți, 27 august 2013

Ieri - afacerist de 15 milioane de lei cu statul, azi - inițiator de festivaluri. Penelistul Akos Mora!



Ieri - afacerist de 15 milioane de lei cu statul, azi - inițiator de festivaluri. Penelistul Akos Mora!
În perioada 2007 – 2012, SC  MORAGRAIND SRL a încheiat peste 20 de contracte  de execuție lucrări de renovare sau construcție la spitale, școli, grădinițe și primării din Târgu Mureș și din alte localități ale județului (Sighișoara, Târnăveni, Vărgata, Breaza, Suplac, Solovastru, Magherani, Hodac, Pogăceaua, Livezeni, Crăiești, Iernut). Valoare totală: peste 15.000.000 RON.
În aprilie 2011, inspectorii ANI au constatat că în perioada 2008 – 2011, SC MORAGROIND SRL, firmă la care consilierul județean Akos Mora este atât asociat cât și director, a încheiat contracte de execuție lucrări atât cu unități aflate sub autoritatea Consiliului Județean Mureş(spitale, școli etc.), cât și cu alte instituții de pe raza Judeţului Mureş(inspectoratul școlar județean, primării), în valoare totală de 15.689.344 lei.

Consilierul județean PNL Akos Mora a contestat decizia ANI iar în februarie 2012 instanța de judecată i-a respins acțiunea. Hotărârea instanței poate fi atacată cu recurs.
Acesta e individul din parlamentul României și pe câteva mii de voturi ale mureșenilor care se joacă acum de-a organizatorul de spectacole având pe afiș instituții ale administrației locale și alte instituții bugetare! ANI știe ce face acesta?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.