luni, 5 august 2013

Femeia, un nimic pentru masculii care cred că le aparține viața ei. Unul își arde nevasta din bănuieli, altul promite că îi sucește gâtul dacă ar fi înșelat!



Femeia, un nimic pentru masculii care cred că le aparține viața ei. Unul își arde nevasta din bănuieli, altul promite că îi sucește gâtul dacă ar fi înșelat!
În aceeași zi unul își incendiază soția la o ceartă, după ce o suspectase de infidelitate  (femeia moare astăzi!),  un altul, Mazăre, declară că dacă o prindea el pe Răduleasca înșelându-l îi… muta gura la spate!  Ce e aia mutat gura la spate?! E cumva soția proprietatea unui mascul și ea trebuie omorâtă pentru că vreun  macho se crede dumnezeu pe pământ și proprietarul de viață și moarte ?! Se pare că nici Mazăre nu are valori mai mari ca insul care își omoară nevasta dându-i foc! Sau mutatul gurii la spate e vreo metaforă pentru o bătăiță la fund? Poate ar fi cazul ca presa să fie mai atentă la astfel de ieșiri glorioase în decor și cum e mai bine să previi decât să repari să arate femeilor că orice atac sau posibil atac trebuie raportat poliției și că lângă un  derbedeu cu porniri agresive nu merită să rămână, pentru a nu-și pune în pericol viața!
Oana Albu a decedat la Spitalul de Arsi din Bucuresti. Dupa ce pret de o saptamana s-a luptat pentru viata ei. Tanara, de 20 de ani, suferise arsuri pe 70% din suprafata corpului, scrie Ziarul de Iasi.

Oana Albu a castigat mai multe medalii la diverse competitii din tara, insa acum lucra ca vanzatoare.

Psihiatrii au ajuns acum la concluzia ca barbatul a fost constient atunci cand si-a atacat sotia.

Dupa ce renuntat la sport, Oana Albu tanara care are acum 20 de ani s-a casatorit cu iubitul sau . Sotul ei insa s-a infuriat ca parintii fetei nu doreau sa-I faca acte pe casa in care locuiau.

Mai mult, incepuse sa creada ca tanara il inseala pentru ca ca ajungea foarte tarziu acasa. Asa ca s-au certat si a incendiat-o. http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/campioana-la-canotaj-incendiata-de-sot-a-murit-intr-un-spital-din-capitala.html


Cei doi se cunosc de http://www.uups.ro/114944/mazare-o-ataca-pe-raduleasca-din-cauza-terenurile-sechestrate-de-d-n-a.htmlpe vremea cand Mihaela Radulescu era casatorita cu Elan Schwartzenberg, prietenul lui Radu Mazare. Asa ca, ceea ce parea o discutie linistita despre o vedeta autohtona, s-a transformat subit intr-un razboi pe fata. „Ce parere sa am eu despre Mihaela? E o haimana! Fostul ei sot, Elan, este prietenul meu foarte bun. O femeie maritata, cu copil, nu mi-am imaginat ca poate sa faca asa ceva. Am fost la ea in casa, mi-a facut de mancare. O femeie maritata pe care o prinde barbatul ca se duce pe nu stiu unde si se… cu altul, in ochii mei a cazut, e o haimana. O femeie care este tratata printesa de catre barbatul ei si ea merge la maciuci cu altul, este o haimana. Asa se cheama, nu!? Ce-a cautat ea dupa maciuci, cand sotul ei o trata ca pe o printesa?“ Si Mazare a continuat tirul: „Daca imi facea mie asa ceva, eu ii mutam gura la spate“.http://www.uups.ro/114944/mazare-o-ataca-pe-raduleasca-din-cauza-terenurile-sechestrate-de-d-n-a.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.